Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cena więźnia - bug?  (Przeczytany 1642 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 123tomek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Cena więźnia - bug?
    « dnia: Października 19, 2008, 00:56:08 »
    Witam!
    Wiem ze juz gdzies wczesniej znalazlem na forum ze cena wieznia jest stala (50) i ponoc to jakis bug jest (nawet kawalek kodu byl podany).
    Czy mozna taki blad naprawic samemu? Tzn. troche wkurzajace jest jak sie sprzedaje rekruta czy lesnego bandyte oraz piechura czy weterana za taka sama kase. Uatrakcyjnilo by to gre bo tak to w sumie wiezniowie zalegaja mi zamki bo mi sie nie oplaca szukac po gospodach gostkow od wiezniow (wieksza kase w tym czasie uzbieram gdzie indziej).

PS. Jak ktos potrafi znalezc tamten watek to prosze o linka (swoja droga ciekawe czemu wyszukiwanie tego nie znalazlo).

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Cena więźnia - bug?
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 19, 2008, 01:17:01 »
    http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,46290.msg1242239.html#msg1242239

edit: Ta poprawka znajduje się też w moich nieoficjalnych spolszczeniach od wersji 1.0
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 05, 2008, 19:22:36 wysłana przez Daedalus »