Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][HK] Honor Knights  (Przeczytany 9561 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: [Native][HK]Honor Knights
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 20, 2013, 15:42:06 »
    Nie rozumiem idei takiego czegoś. Co awans musisz im zmieniać na forum nicki, nie prościej byłoby porobić grupy i kolory?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 20, 2013, 16:05:44 »
    Wiem że to trochę zamieszania ale dla mnie to nie problem ;).
    178.217.191.217:6320

Offline koninsiu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 22, 2013, 05:54:14 »
    Powodzenia

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 22, 2013, 08:53:16 »
    Powodzenia od PCH. Wreszcie temat na tawernie ruszył. A tak przy okazji: My mamy taki sam obrazek na grupie steam :P tyle , że przerobiony przez Omnoma.
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 22, 2013, 17:16:20 »
    To bardzo przepraszam :D

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 22, 2013, 19:39:40 »
    Dzisiaj zagraliśmy mecz oficjalny z klanem UP, nie mogliśmy znaleźć serwa więc zgodziłem się na BC pod warunkiem że zagra admin który wyporzycza nam serwer, miał zagrać z nami. Po kilku rundach kiedy zaczął mnie specjalnie TK kazałem mu wyjść, a on mnie na serwerze zbanował. Napisze publicznie nick tego gracza aby każdy wiedział kto ma takie dziecinne zachowanie (Michalp12), więc przegraliśmy przez to walkowerem że to my mieliśmy załatwić serwer. Mam nadzieje że zagramy kiedyś na prawdę.

Offline Hawks

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 22, 2013, 19:48:22 »
    Cześć.

Generalnie sytuacja jest taka, że graliśmy 8 vs 8 i w 6 rundzie, gdy wygrywaliśmy 6:0 zacząłeś tk swoich graczy, po czym PrzystojnyLatynos jak się potem okazało Michalp12, który dla was najemniczył zbanował cię, a twoi ludzie napisali, że rozwiązałeś klan nie wiem jak jest na prawdę, ale liczę na rewanż, który odbędzie się w normalnej atmosferze.

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 22, 2013, 19:56:42 »
    Klan się nie rozwiązał i nie pisz jeśli nie wiesz jak wyglądały rundy na początku, Michalp kopał nas i bił przez co mniej HP oraz robił co chce.

Offline Hawks

• Użytkownik
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 22, 2013, 19:58:13 »
    Więc mogliśmy zagrać na WNL, ale woleliście na 1_BC i wyszło jak wyszło.

Offline JulaPL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 22, 2013, 20:01:59 »
    Official 20-0 Dla UP

Screen poniżej. Uprzejmie informuje, że wygraliśmy walkowerem 20-0, ponieważ rozegraliśmy jeden resp wygraliśmy 5-0 po czym większość HK wyszła.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 22, 2013, 20:06:14 »
    Gratulację, "chwalebne zwycięstwo". Na przyszłość screen wrzuć w pełnym wymiarze a nie tylko miniaturkę.

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 24, 2013, 20:44:19 »
    W klanie trochę się zmieniło i wydarzyło.
    Została usunięta ranga ,,giermek'' gdyż uznaliśmy że jest nie potrzebna. Zmieniliśmy sobie ts3, po tym jak AP nas wyrzucili. Nowy adres można zobaczyć w prezentacji klanu.
    Do klanu dołączyli: Galrado, Suprej, Kyle_PL, Lukasz
    Z klanu odeszli bądź zostali wyrzuceni: Killer, Master, Uryhold, Zoltan
    Rozegraliśmy również 3 mecze w ten weekend niestety żadnego nie wygraliśmy.
    UP vs HK - Wynik skończył się 20:0 gdyż nie załatwiliśmy serwera przez co był walkower.
    PCH vs HK - Wynik skończył się 10:6, zwycięstwo po stronie PCH, jednak poznali nasze przyjazne nastawienie do innych klanów i ponieważ ich serwer nie wypalił nie dawaliśmy im walkowera jak w przypadku UP tylko załatwiliśmy serwer u armii koronnej.
    Iron vs HK - Tutaj szkoda słów. Klan nas obrażał i wyzywał podczas meczu. Wyrzucał naszych graczy z teamu i nazywał nas słabym klanem. Sami jesteśmy miło nastawieni ale tutaj to przestaje być obecne. Klan Iron ma zablokowany dostęp do nas (to samo spotkało BC) za bezczelne zachowanie na meczach. Przegraliśmy mecz ogólnie 19:1, ale według zasad za wyrzucanie nas z serwera podczas meczu chyba powinien być walkower, mówię chyba bo specjalistą nie jestem.

EDIT: Zapomniałem dodać co do Iron, że był ustawiony mecz treningowy a oni żądali oficjala, w tedy znowu poznali nasze miłe nastawienie że się zgodziliśmy po 50 obrażeniu nas licząc że się ogarną lecz było całkowicie na odwrót.

Offline Hawks

• Użytkownik
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 24, 2013, 21:05:41 »

UP vs HK - Wynik skończył się 20:0, gdyż nie załatwiliśmy serwera, przez co był walkower.

Nie przegraliście przez to , że nie załatwiliście serwera, ale przez to , że gdy wygrywaliśmy 6:0 to twoi ludzie zaczeli wychodzić z serwera, a Ty podobno zostałeś zbanowany przez Michalap12, który najemniczył dla was jako PrzystojnyLatynos, więc nie pisz, że przegraliście przez to, że nie załatwiliście serwera, bo tak nie jest, a jak wam zależy to możemy wpisać 6:0, a nie 20:0, bo nam to różnicy nie robi.

Iron vs HK - Tutaj szkoda słów. Klan nas obrażał i wyzywał podczas meczu. Wyrzucał naszych graczy z teamu i nazywał nas słabym klanem. Sami jesteśmy miło nastawieni ale tutaj to przestaje być obecne. Klan Iron ma zablokowany dostęp do nas (to samo spotkało BC) za bezczelne zachowanie na meczach. Przegraliśmy mecz ogólnie 19:1, ale według zasad za wyrzucanie nas z serwera podczas meczu chyba powinien być walkower, mówię chyba bo specjalistą nie jestem.

W przyszłości rób screeny takiego zachowania drużyny przeciwnej, bo, jeśli was wyrzucali, to tak powinniście to wy wygrać poprzez walkower, ale też nie możesz zachowywać się podczas meczu, jak Szakjor, który uważa, że słowa typu " Na pochybel SP "i tym podobne są obrazą.

Pozdrawiam

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 24, 2013, 21:05:50 »
    EDIT: Zapomniałem dodać co do Iron, że był ustawiony mecz treningowy a oni żądali oficjala, w tedy znowu poznali nasze miłe nastawienie że się zgodziliśmy po 50 obrażeniu nas licząc że się ogarną lecz było całkowicie na odwrót.

Proszę, naucz się czytać.

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 24, 2013, 21:06:55 »
    Hawks mówisz że dlatego że dostałem bana tak? Ja chciałem dać drugi serwer bo miałem wypożyczony na zapas a ty nie chciałem mnie słuchać ciągle wołałeś walkower 20:0.