Można 2 podania napisać?:
Moje:
1. Poprzedni nick : Azetych
2. Przybrany bandycki nick : Dexter
3. Doświadczenie w steam : Bardzo dobre.
4. Wiek ( rocznikowo z datą urodzin ) : 20.02.2000 (Jestem ogarnięty.)
5. Czy posiadasz mikrofon oraz słuchawki : Tak, bardzo dobre :)
6. Jak bardzo lubisz serię Gothic : 10 (Moja ulubiona gra RPG!)
Trochę szkoda że masz jedynie 13 lat :( fajne podanie napisałeś, teraz w tygodniu niestety będę miał mało czasu, ale postaram się gdzieś Cię złapać i zobaczyć jaki masz głos
Kolegi:
1. Poprzedni nick : Mati
2. Przybrany bandycki nick : Scatty
3. Doświadczenie w steam : Dobre
4. Wiek ( rocznikowo z datą urodzin ) : 16, Rocznik: 1997
5. Czy posiadasz mikrofon oraz słuchawki : Tak
6. Jak bardzo lubisz serię Gothic : Bardzo!
~ Mój kolega nie może grać w Warbanda ale nie długo kupuje Komputer lub naprawi i wtedy zacznie grać. Ale chce on bardzo dołączyć. Gra na laptopie, ale Warband mu nie pójdzie niestety. Gothic pójdzie mu bez problemu.
Dzięki z góry. :)
Kolegi podanie jestem bardziej skłonny przyjąć, ale wolałbym aby ponownie złożył je gdy zacznie grać w Warbanda, póki co nasz Bandycki Pododdział do Gothic MultiPlayer jest zamrożony ( czekamy na odpowiedni serwer )
I mam pytanie czy kolega dołączy do nas , jeśli Twoje podanie zostanie odrzucone, czy wolicie trzymać się razem ?
Niemniej jednak nie łamcie się obaj, każdy dostanie swoją szansę :)
Pozdrawiam oboje fanów Gothica
Za wszystkie powodzenia i miłe posty - dziękuje !
Co do ts-a, dostałem aktualnie trzy oferty, oraz jedną gdybym potrzebował najemnika :D
Najemnicy są u Onara,
my pod rządami Kruka - z góry uprzedzam :) Jednakże dziękuje za miłe chęci
Co do ts-a , odezwę się do obojga przemiłych ludzi jak będe mieć chwilę , z góry dziękuje za oferty
@
4. Wiek ( rocznikowo z datą urodzin ) : 20.02.2000 (Jestem ogarnięty.)
Jeśli nie miałbym okazji odpisać Ci na jakiś post w przyszłości, lekko z wyprzedzeniem - wszystkiego najlepszego !!!