Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SRC] Saracens Clan  (Przeczytany 51031 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: [Native][SRC] Saracens Clan
    « Odpowiedź #195 dnia: Czerwca 26, 2013, 00:17:09 »
    Prowokacja? :)
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #196 dnia: Czerwca 26, 2013, 00:44:38 »
    Nie Dominiku.Żadna prowokacja tylko Carpe zawsze wrzucał wyniki prawie zaraz po meczu a teraz siedzi cichutko ze swoim ego schowanym za pazuchą.Ale to było pewne że wreszcie kosa trafi na kamień.

Wklejam screeny bo Carpe zapomniał.

Spawn 1

Spawn 2

Spawn 3

Spawn 4

« Ostatnia zmiana: Czerwca 26, 2013, 01:43:26 wysłana przez Cherokee »

(click to show/hide)

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #197 dnia: Czerwca 26, 2013, 09:40:13 »
    Eee, kompleksy macie czy co?

Wyniku się nie wstydzę, po prostu brakowało mi czasu żeby wrzucić to do tematu, jak ktoś czyta TW to zapewne widział jak nam poszło. Cherokee, kim ty w ogóle jesteś? Kolejny "wróg" klanu, który myśli, że w ten sposób zyska sobie popularność albo nas obrazi?

Prawda jest taka że przegraliśmy, to każdy widzi. Raz na wozie raz pod wozem, porażki się zdarzają każdemu. Ale czy to jest powód, żeby jakaś banda nie przymierzając idiotów zaczynała tu jakiś głupi spam? Jak ktoś chce wiedzieć dlaczego przegraliśmy, obejrzyjcie streama, zobaczcie na nasz skład, na skład przeciwnika. Ktoś miał zły dzień, kogoś nie było, ktoś (Virus) sobie afczył pierwszą mapę. Słabe morale. Tyle. Jeśli szukacie tutaj zaczepki, to przepraszam ale pomyłka, spamujcie sobie w innym temacie.

Proszę hamować agresję swoich wypowiedzi.

Proszę hamować
    (click to show/hide)
    innych użytkowników...
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 26, 2013, 09:53:55 wysłana przez CarpeDiem »
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #198 dnia: Czerwca 26, 2013, 10:24:50 »
    Coś ucichło... Dla tych, którzy nie odwiedzają TW:
    Sarracens 4:12 RNGD

O dzięki za wstawienie wyniku jakoś nie mieliśmy czasu na to :)
    Jakoś poprzedniego wyniku z nimi nie wstawiłeś i nie szukałeś. Wszyscy członkowie PE nie mogą znieść że inny klan jest lepszy od nich. Przykro mi.

Nie Dominiku.Żadna prowokacja tylko Carpe zawsze wrzucał wyniki prawie zaraz po meczu a teraz siedzi cichutko ze swoim ego schowanym za pazuchą.Ale to było pewne że wreszcie kosa trafi na kamień.

Wklejam screeny bo Carpe zapomniał.

Spawn 1

Spawn 2

Spawn 3

Spawn 4

My chyba nie wynajmowaliśmy sekretarki. Czy ktoś kiedyś od nas z klanu wrzucał wasze wyniki. Nie jesteś w klanie to nie jest twoja sprawa. Patrz na siebie i klan w którym jesteś. Czemu gdy z nimi wygraliśmy siedziałeś cicho? Żałosne to co robicie.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #199 dnia: Czerwca 26, 2013, 10:57:15 »
    Dobry wynik. Udało wam się nawet przebić wynik najlepszego klanu w Polsce.

Widzę, że tygrysy w tym temacie pomogli wam wstawić screeny. Fajne chłopaki. Mam nadzieję, że SRC nie pozostanie bierne i też pomoże wstawić kolegom screeny po ich meczach z RNGD. Piąteczka ^^

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #200 dnia: Czerwca 26, 2013, 11:35:14 »
    Ludzie, nie macie, co robić? Muszę tutaj tak często zaglądać? Bo po kolorku widzę, że ściągacie uwagę innych moderatorów. Nie chcę was jak dzieci karać. Opanujcie się.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #201 dnia: Czerwca 26, 2013, 11:53:25 »
    ktoś (Virus) sobie afczył pierwszą mapę.
    Dziewczyna przyszła ;p
    Ogarnijcie dupy. Dlaczego akurat większość (dwóch) ludzi z PE się czepia a inni gracze to olewają. Weźcie się ogarnijcie i zacznijcie zajmować się własnymi sprawami, np: graniem w piłkę nożną lub liczeniem zadań z matmy.

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #202 dnia: Czerwca 26, 2013, 12:32:13 »
    Wszyscy członkowie PE nie mogą znieść że inny klan jest lepszy od nich. Przykro mi.

My chyba nie wynajmowaliśmy sekretarki. Czy ktoś kiedyś od nas z klanu wrzucał wasze wyniki. Nie jesteś w klanie to nie jest twoja sprawa. Patrz na siebie i klan w którym jesteś. Czemu gdy z nimi wygraliśmy siedziałeś cicho? Żałosne jest to co robicie.

Ogarnijcie dupy. Dlaczego akurat większość (dwóch) ludzi z PE się czepia a inni gracze to olewają. Weźcie się ogarnijcie i zacznijcie zajmować się własnymi sprawami, np: graniem w piłkę nożną lub liczeniem zadań z matmy.

Z tego co widzę, to Teblar podał tylko wynik meczu... Nie wiem gdzie Wy widzicie jakąś prowokacje i ból dupy graczy PE... Mimo wszytko gratulacje, co do meczu cóż, tak jak Carpe wspomniał, nie zawsze się wygrywa. Szczególnie, jeśli widać, że wróg trenował ostro na serwerach i zapewne taktycznie. Pewnie RNGD czuło się w podobny sposób kiedy to przegrali z Wami, każdemu zdarza się słabszy mecz, chociaż według mnie nie macie się czego wstydzić, ulegliście klanu, który ostatnimi czasy się rozhulał  pokonując nawet AE... Tak więc powodzenia w przyszłości :)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #203 dnia: Czerwca 26, 2013, 16:20:10 »
    Nie było to przewidziane w żadnym regulaminie, więc nikt nie dostanie punktów. Jednak na przyszłość: nie wtrącajcie się w cudze wątki i dajcie właścicielom je prowadzić. Powtórzę też coś, co pisałem wiele razy: jeśli uznacie coś za prowokację, to się na nią nie odpowiada. Co najwyżej zgłaszajcie do moderatora na PW, albo reportujcie post. W razie odpowiadania prowokacją na prowokacje, jesteście równie winni.

Temat ponownie otwieram, oczywiście kolejne posty w tym kierunku, co wyżej ( poprzednie posty) będą nagradzane odpowiednią ilością punktów.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #204 dnia: Czerwca 26, 2013, 18:10:37 »
    O dzięki za wstawienie wyniku jakoś nie mieliśmy czasu na to :)
    Jakoś poprzedniego wyniku z nimi nie wstawiłeś i nie szukałeś. Wszyscy członkowie PE nie mogą znieść że inny klan jest lepszy od nich. Przykro mi.
    To pokaż mi mecz, w którym SRC ograli PE :P ? Bo chyba skończyło sie na całkowitej dominacji PE nad śmiesznym klanikiem SRC w postaci 3 pogromów ze strony Orłów. No chyba, że ich ograliście, jak to mówi SRC_Maximus - "wcześniej" ? XD

Wyniku się nie wstydzę, po prostu brakowało mi czasu żeby wrzucić to do tematu, jak ktoś czyta TW to zapewne widział jak nam poszło. Cherokee, kim ty w ogóle jesteś? Kolejny "wróg" klanu, który myśli, że w ten sposób zyska sobie popularność albo nas obrazi?

Jest normalnym człowiekiem, co nie panoszy się po tawernie niczym bóstwo, jak Ty. Człowieku, troszke pokory, bo zachowujesz sie jak Rzymianin który ma pod sobą samych niewolników (ja w takim razie jestem Brictus bo Ci oficjalnie 3 razy dokopałem, znaczy mój klan ze mną w składzie, twojemu klanikowi z toba w składzie) :P

Ok, uciekam okradać banki w Payday, pa :*

PE to 3 osoby, skoro dwóch to większość ? Nie przypominam sobie...
    (click to show/hide)

Ostrzegałem. 30 pkt, może moderacja na miesiąc coś cię nauczy.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 26, 2013, 19:24:22 wysłana przez Dyktator »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #205 dnia: Czerwca 26, 2013, 21:27:20 »
    kogoś nie było

XD TO CHYBA O MNIE.

Kamillo, proszę Cię, czemu na ts jesteś spokojny i kulturalny, a tutaj, lub na TW poziom testosteronu +69 i już spina. Gratulacje, wygraliście z nami 3 razy. Z chęcią byśmy się odegrali, chcieliśmy w WNLu, ale niestety teraz, kiedy klan ruszył pełną parą, wy skończyliście waszą karierę. Niepotrzebnie, przecież 15 miejsce w WNLu też dobrze.
    W najbliższym czasie prawdopodobnie się spotkamy w WNLu, po meczu sobie będziemy mogli pogadać.

W wnlu, jak już zauważyły kochane Orzełki, ponieśliśmy porażkę. Więc nasz bilans meczowy z Francuskim WV wynosi 1-1-1. Zważywszy na klasę przeciwnika, nie jest to zły wynik.
    W tabeli delikatne spadliśmy. Mamy nadzieje na powrót na górę, po meczu z Tureckimi Synami Imperatora. SoE nie będzie łatwym przeciwnikiem. Jednocześnie w tym tygodniu mecz AE vs RNGD. Znowu. Czy i tym razem zwyciężą podopieczni Nubijukiego? Od tego meczu zależy, kto będzie prowadził w lidze, po kolejnym  tygodniu zmagań.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #206 dnia: Czerwca 27, 2013, 01:28:46 »
    Dobra wypowiedź, Ive. Ja rozdałbym jakieś osty czy coś, bo ta kłótnia sama raczej się nie zakończy. Zaczekajcie na wynik, gdy SRC zagra w pełnym składzie.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #207 dnia: Czerwca 27, 2013, 08:05:44 »
    To będzie piękny mecz ;)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #208 dnia: Czerwca 27, 2013, 09:54:47 »
    W wnlu, jak już zauważyły kochane Orzełki, ponieśliśmy porażkę. Więc nasz bilans meczowy z Francuskim WV wynosi 1-1-1. Zważywszy na klasę przeciwnika, nie jest to zły wynik.
    W tabeli delikatne spadliśmy. Mamy nadzieje na powrót na górę, po meczu z Tureckimi Synami Imperatora. SoE nie będzie łatwym przeciwnikiem. Jednocześnie w tym tygodniu mecz AE vs RNGD. Znowu. Czy i tym razem zwyciężą podopieczni Nubijukiego? Od tego meczu zależy, kto będzie prowadził w lidze, po kolejnym  tygodniu zmagań.
    AE znowu przegra - dla SRC to będzie oczywiście dobra szansa żeby wrócić i utrzymać się w top3 pokonując SoE które dostało się tak wysoko tylko dzięki default winowi, wbrew pozorom nie są aż tak mocni a ich lider to kompletny idiota. Co do AE - bądźmy szczerzy, poprzedni WNL wygrali bo kilka klanów postanowiło sobie zrobić przerwę/odejść z gry, mieli problemy z Union a jak wiadomo owe klany (włącznie z RNGD) były o wiele silniejsze niż Union. Comeback RNGD tylko wszystko udowodnił, ciągle mam bekę z jednego cytatu.
    Message from AE_Cleric_Johnson
    I feel both RNGD and AE have a way to go before they reach [the standard of] the last WNL finals, but I think were a hell of a lot closer to that level than them, infact I think were beginning to hit our stride. RNGD on the other hand are by no means ready, they have had a rocky start to the WNL and you can see from the comments of their players that they are genuinely scared and unprepared to fight us.
    A w meczu dostali - z "przestraszonym" i "nieprzygotowanym" klanem który dopiero co wrócił do gry. GF

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #209 dnia: Czerwca 27, 2013, 10:14:39 »
    My head and my heart say AE are going to win this. They didn't lose by much before and their players are strong enough that if the pieces fall into place, RNGD simply won't have the means to resist.

xaxaxa by CaptainLust.

Co sądzicie o tej wypowiedzi? Chyba ktoś uległ stereotypowi "AE jest najlepsze111"
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.