Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam!  (Przeczytany 898 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline d0min

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam!
    « dnia: Października 18, 2008, 09:51:47 »
    Witam, nazywam sie Dominus Erectus, i reprezentuje krolestwo Rodhokow :> no dobra a teraz na serio, o grze sie dowiedzialem przedwczoraj , a wczoraj ja kupilem :D mam paypala wiec to byl maly problem :> Strasznie sie zakrecilem, narazie mam 12 lvl i pewne pytanie... kiedy zostane lordem i gdzie moge nauczyc sie wiezic jencow ?:>

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Witam!
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 18, 2008, 10:33:52 »
    Przywituję Ciętm
    Co do twoich pytań to zapytaj o nie lepiej w FAQ, a jeszcze lepiej to poszukaj na forum. Napisz też może coś więcej o swojej postaci :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 18, 2008, 13:02:35 »
    Witam i ja. Mam nadzieję, że będziesz się dobrze sprawował i często nas odwiedzał, więc rozgość się na tym wspaniałym forum.

Ps. Pablo77 my to musimy zrobić duet witający ^^.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 18, 2008, 17:15:51 »
    Witam, nazywam sie Dominus Erectus, i reprezentuje krolestwo Rodhokow :> no dobra a teraz na serio, o grze sie dowiedzialem przedwczoraj , a wczoraj ja kupilem :D mam paypala wiec to byl maly problem :> Strasznie sie zakrecilem, narazie mam 12 lvl i pewne pytanie... kiedy zostane lordem i gdzie moge nauczyc sie wiezic jencow ?:>
    Witam! :) Co do Twoich pytań, nie rozumiem - zostać lordem? Jesteś nim od początku gry, lub dopisz sobie w nazwie "Lord Dominik" etc.
    Chyba, że chodzi Ci o przyłączenie siędo frakcji i dostawać swoje ziemię - wtedy wykonuj zadania od Króla frakcji, np. u Króla Harlausa i pewnego dnia pozwoli Ci do nich dołączyć(Swadianów), wtedy wybierasz coś w stylu, że chcesz do nich dołączyć. Jak mówiłem to wszystko robisz u Króla Yaroglek'a, albo Harlaus"a. Co do drugiego pytania, gdy zdobędziesz 13 lvl otrzymasz 1 pkt. umiejętności. Wejdź w swoją postać(klawisz "c") i z dołu wybierz "Zarządzanie więźniami". Kliknij w plus. Gdy masz 1 punkt wbity w tą umiejętność możesz uprowadzić pięciu wojowników/wieśniaków(czek) ;P
    Pozdrawiam i życzę powodzenia w grze.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.