Ciekawe, czytałem zasady etc etc i nigdzie nie znalazłem meczu o 5 miejsce... za to po naszym meczu, pojawiły się spekulacje jakoby taki mógł się odbyć... Aharo daruj sobie i daj spokój nie ma sensu wpisywać meczy których się nie rozegrało... co ci da te 20:0 w naszej liście jak i tak nie zmienia to faktu, żeście z nami przegrali... a teraz skończmy nabijać nie potrzebne posty, jeżeli masz jakąś uwagę to pisz na steam możemy wyjaśnić.
Edit :Jeżeli nawet był, ja go nie zauważyłem możliwe, że tak było, jednakże mogłem dostać informacje wcześniej bo niecodzienną sprawą jest rozgrywanie meczy o 5 miejsce... rozumiem gdyby w barażach było 10 drużyn... ale były 3 i mieliśmy szansę spróbowania się ze sobą w samych barażach i nie był to żaden kaprys tylko termin ważności się skończył, nie wiem czy dalej tego nie rozumiesz, nie dysponuje klanem a drużyną nie patrz na ludzi wpisanych do rostera bo połowa była kołami ratunkowymi na wypadek gdyby ktoś nie mógł zagrać. Aktywnych osób w drużynie miałem może 8 resztę musiałem namawiać.
Myślę, że możemy mieć okazję rozegrać jeszcze 5 i 10 rewanż mam przynajmniej taką nadzieje, co prawda z każdym następnym meczem zwycięstwo zadowala mnie coraz mniej, jednak dalej lubię te mecze z KoHem i pojękiwania o następny rewanż ;s