Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dziwny problem  (Przeczytany 2075 razy)

Opis tematu: gra zawiesza sie w menu miasta i nie tylko

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dragomir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dziwny problem
    « dnia: Lutego 12, 2013, 15:13:08 »
    Witam mam problem z grą. Otóż kiedyś gra działa normalnie, tak samo mody (Last Days, Sword of Dacles, POP itp), nie dawno mialem reinstal windowsa i ogolnie czystke na C, MB jest zainstalowany na dysku D. Problem jest trochę dziwny, nie spotkałem się żeby ktoś już miał coś podobnego. Mianowicie, klikam przykładowo w kowala lub zbrojmistrza, i gra jakby się zawiesza. Tzn nie do końca, ponieważ klikając myszka w jakies pole dookoła slychać np dzwieki wybierania przedmiotu z okna wyposazenia. Tak jakby normalna gra była "pod spodem" a u mnie na ekranie widać caly czas tylko menu miasta. To samo po stoczonej bitwie, kiedy chcemy kliknąć "dalej" kiedy pokazują nam sie statystyki bitwy.
    Dodam że przeinstalowywałem grę wiele razy i caly czas problem sie powtarza.

Offline Jakubek1230

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Aaaahh
    Odp: Dziwny problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 10, 2013, 12:34:50 »
    A Jaki system miałeś przedtem a jaki teraz?

Jeśli masz Windows 7 lub 8 to uruchom w zgodności z Windows XP
    O mój boże, ŚWIĘTA!!!!