Witam wszystkich starych wyjadaczy M&B oraz tych co przybyli niedawno.Sam zaczelem przygode z M&B od wersji 0.960 choc ogolnie z grami mam do czynienia od wynazlku zwanego C-64 :).Obecnie mieszkam i pracuje w Irl.polnocnej,w pieknym miescie Derry.O grze dowiedzialem sie przypadkiem,poszukujac czegos nowego na youtube,natrafilem na filmik rzekomo przedstawiajacy 10 najlepszych gier online za darmo.Jako ze od zawsze interesowala mnie gra multiplayer.W filmiku owym byl jakis rycerz na koniku itd.no i sie zaczelo :).Poszukiwania wszystkiego co mozliwe odnosnie tej wspanialej gry.No coz,multiplayer tu nie ma,choc szkoda(turnieje,bitwy,obleganie lub obrana zamku napewno byla by ciekawa online) to i tak poswiecam bardzo duzo tej grze i w sumie odkad stalem sie "Radoslawem Wielkim";) nie gram w nic innego.Co do mojej skromnej kariery:w wersji 0.960 doszedlem do 30 poziomu zdaje sie i to bylo na tyle.Natrafilem na mod Great Lithuannia ktory zakonczylem (poki co) na podobnym levelu.Od pojawienia sie wersji 1.003 zaczelem przygode od nowa z nastawieniem na ciezki miecz i zupelnie odmienny rozwoj niz w poprzednich postaciach.Obecnie moj wypasiony wojak ma 34 (chyba) poziom.Posiadam 3 zamki i ochrone 125-ciu ziomkow.W tym 30 huskralow,30 weteranow ktorzy czekaja na awans oraz po 20 swadianskich i vegirskich rycerzy.Nie przepadam za Khergitami.Zawsze trzaba sie za nimi nalatac.Jak wynika ze skladu dryzyny gram Nordami.
To by bylo chyba na tyle :) Pozdrawiam.