Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam wszystkich  (Przeczytany 1222 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Witam wszystkich
    « dnia: Października 17, 2008, 15:35:09 »
    Witam wszystkich starych wyjadaczy M&B oraz tych co przybyli niedawno.Sam zaczelem przygode z M&B od wersji 0.960 choc ogolnie z grami mam do czynienia od wynazlku zwanego C-64 :).Obecnie mieszkam i pracuje w Irl.polnocnej,w pieknym miescie Derry.O grze dowiedzialem sie przypadkiem,poszukujac czegos nowego na youtube,natrafilem na filmik rzekomo przedstawiajacy 10 najlepszych gier online za darmo.Jako ze od zawsze interesowala mnie gra multiplayer.W filmiku owym byl jakis rycerz na koniku itd.no i sie zaczelo :).Poszukiwania wszystkiego co mozliwe odnosnie tej wspanialej gry.No coz,multiplayer tu nie ma,choc szkoda(turnieje,bitwy,obleganie lub obrana zamku napewno byla by ciekawa online) to i tak poswiecam bardzo duzo tej grze i w sumie odkad stalem sie "Radoslawem Wielkim";) nie gram w nic innego.Co do mojej skromnej kariery:w wersji 0.960 doszedlem do 30 poziomu zdaje sie i to bylo na tyle.Natrafilem na mod Great Lithuannia ktory zakonczylem (poki co) na podobnym levelu.Od pojawienia sie wersji 1.003 zaczelem przygode od nowa z nastawieniem na ciezki miecz i zupelnie odmienny rozwoj niz w poprzednich postaciach.Obecnie moj wypasiony wojak ma 34 (chyba) poziom.Posiadam 3 zamki i ochrone 125-ciu ziomkow.W tym 30 huskralow,30 weteranow ktorzy czekaja na awans oraz po 20 swadianskich i vegirskich rycerzy.Nie przepadam za Khergitami.Zawsze trzaba sie za nimi nalatac.Jak wynika ze skladu dryzyny gram Nordami.
    To by bylo chyba na tyle :) Pozdrawiam.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Zawisza

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Witam wszystkich
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 17, 2008, 15:52:08 »
    Witaj Radh. Kolejna osoba, odkryła M&B. Ja prawde mówiąc po pierwszym kontakcie z 0.751 byłem zszokowany (na +)

^^ Wtamy na forum Radoslawie Wielki ^^ 
    Wracam do M&B ;)

Offline Gedus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 17, 2008, 17:35:47 »
    I ja również cię przywitam ale bardziej młodzieżowo :P
    ELO elo 5 2 0

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 18, 2008, 00:14:05 »
    gedus ja słyszełem o elo 3 2 0 xD ale jak kto woli xF
    A moja przygoda z M&B hmmm na torencie zoabczylem i postanowilem zassac mimo obrazeki rozmiar gry zniechęcał :P

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 18, 2008, 10:32:36 »
    A wersja gry oryginalna?? Bo mieliśmy tu już jedną osobę, która używała cracka nie wiedząc, żę to robi...
    Przywituję Ciętm Radosławie Wielki
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 18, 2008, 17:22:55 »
    Witam Cię, Radosławie Wielki. Miło mi, że jak niewielu tutaj, napisałeś długą prezentacje(w sumie, najwięcej wrażenia wywarła na mnie prezentacja Warlang'a).
    Z tego co słyszałem, mod Great Lithuannia nie jest za dobry, ale może Ci się spodobał? Czy miło się przy nim spędza czas?
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 19, 2008, 02:55:49 »
    @Pablo77-oczywiscie wersja oryginalna,wydalem nawet wiecej niz to bylo zapisane poczatkowo.Ale bylem pod takim wrazeniem gry ze odrazu wpakowalem sie na stronke TaleWordls i gralem dalej :D.
    @Credo-mod rzeczywiscie ma duzo brakow.Osobiscie glownie liczylem na Husarie.Niestety,poza texturami bialego orla na tarczy itd. oraz zgodnymi historycznie nazwiskami,miejscowosciami nic wiecej nie uswiadczysz.Zreszta i z tymi miastami tez jest nie ciekawie.Rok 1257,Rzeczpospolita ze stolica w Warszawie ;).Niby szczegol ale na dzisiejszy stan tego moda,nie polecam.Choc jesli pojawia sie poprawki napewno sam sie skusze.
    Pozdrawiam.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.