Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: jak zdobyć względy dam?  (Przeczytany 2666 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mercanery

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    jak zdobyć względy dam?
    « dnia: Października 16, 2008, 17:41:44 »
    Słyszałem od kolegi, że jeśli będę miał ok. 50 reputacji u jednej z dam, to będę mógł podnosić relacje z wieloma Lordami. (tak normalnie to można chyba czterech i na dodatek tylko +3 relacji) Jeśli ktoś wie jak podnieść relacje u takiej damy to niech napisze. Ja miałem 13 relacji u Lady Seomis, ale dalej nie mogłem podnieść. Wiem że najpierw trzeba być popularnym i wyzwać na pojedynek określonego Lorda.

PS. z góry dzięki

EDIT:to akurat wiem, pokonałem lorda i miałem tylko 13 relacji
    « Ostatnia zmiana: Października 17, 2008, 16:08:26 wysłana przez mercanery »

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • 5'nizza
    Odp: jak zdobyć względy dam?
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 16, 2008, 22:44:42 »
    Wystarczy wykonać dla damy zadanie polegające na pokonaniu jednego lorda. Po fakcie reputacja u niego spada, ale za złoto możesz podnieść reputację u innych przy pomocy wspomnianej damy. Ot cała filozofia.
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline Glorfindel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: jak zdobyć względy dam?
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 04, 2008, 16:46:29 »
    Co potrzebuje zeby w ogole dostac zadanie od dam bo gram juz dosc dlugo pytam je i nic nie dostaje