Hmm, w sumie jestem juz kilka dni na tym forum, ale jakoś nie złożyło się z powitaniem ;]
Łukasz, 24 lata, Kraków, pracujący (niestety), to by było na tyle z formalnościami.
Ta gra to dla mnie objawienie, dokładnie taka jakiej zawsze szukałem (w pewnym sensie Daggerfall byl tez dla nie taką grą), oczywiście kilku rzeczy mi brakuje, ale zawsze kochałem gry "totalne"...teraz czekam na pudełkowca, uwielbiam kolekcjonować takowe rzeczy :)
Co do postaci, zawsze i wszędzie rycerz, ale w kolczugach, preferuje zręczność nad siłę, ale nie bawi mnie latanie z toporem jak jakiś nord (co ja, drwal jestem? ;p )...Miecz jest najszlachetniejszą z broni, a szlachectwo zobowiązuje :D pozatym staram sie odgrywać postać, więc puszczam lordów, nie biore nagród nie dla suchych statystyk tylko właśnie z powodu "rolplejingu" :)
ps:pytanko "nie na ten dział" no ale co mi tam...jak się podmienia teksturki?Chciałbym np zmienić kolor mojego Champion Huntera na kolor wierzchowca (buee dlaczego czarny koń musi byc taki słaby >.< ) i pytanko 2-gie....czy na tym forum, znajde kogoś kto wykona dla mnie "zbroje na zlecenie"?Jestem gotów zapłacić za czas :)