Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z przypadkowym opuszczeniem frakcji  (Przeczytany 993 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rafio.

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z przypadkowym opuszczeniem frakcji
    « dnia: Lutego 05, 2013, 04:12:50 »
    Hej wszystkim,

będąc gdzieś na 140 dniu gry, w trakcie misji głównej "Potop" i zbieraniem się do wypełnienia misji "Podbicie Warszawy" dla Jana Kazimierza przez przypadek opuściłem frakcję RP. Wyskoczyło mi pewien raz okienko w stylu "Skończyła Ci się umowa z Janem Kazimierzem. Czy chcesz ją przedłużyć?" i przez przypadek musiałem kliknąć "Nie". Parędziesiąt dni później w grze zorientowałem się że jestem bez frakcji! Rozmawiając z królem RP nie pojawia mi się żadna opcja powrotnego dołączenia do RP.

Czy jest jakaś możliwość abym ponownie dołączył do RP? Może jest jakiś mod, którym mogę sobie wpisać że jestem szlachcicem RP czy coś w tym stylu? Ostatni save mam długi czas temu i nie chce mi się do niego wracać :/

Pozdrafiam
    Rafio

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Problem z przypadkowym opuszczeniem frakcji
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 05, 2013, 18:32:23 »
    Spokojnie. Jeśli misja dalej jest aktywna to nic się nie stało. Po przejściu określonych misji zostaniesz szlachcicem RP. Tak więc nie masz co się przejmować.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Rafio.

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z przypadkowym opuszczeniem frakcji
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 05, 2013, 19:54:50 »
    Dziękuję - rzeczywiście podbiłem Warszawę i po oddaniu zadania znów jestem szlachcicem RP.

Ostrzegam jednak na przyszłość przed moją sytuacją. Gdy przestałem być szlachcicem, nie mogłem zwołać pospolitego ruszenia - komenda "mam list od króla..." nie powodowała że inni szlachcice RP się do mnie dołączali. Cały czas dostawałem odpowiedź "Jestem zajęty". Bez tego raczej trudne jest podbicie samemu Warszawy - ja zastosowałem kody.

Pozdrawiam
    Rafio