Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: (KoH 20:0 CoW WALKOWER) Kingdom of Heaven vs Call of Warband (Mecz o 5 miejsce)  (Przeczytany 3466 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214

Mecz

Kingdom of Heaven vs Call of Warband

Sędzia
    ---
    Data meczu oraz serwer
    ---

Mapy i Frakcje:

Vendetta
    Królestwo Veagirów
    vs
    Królestwo Rhodoków
    Szturm na Port
    Królestwo Swadii
    vs
    Sułtanat Sarranidzki

Wynik:
    KoH 20:0 CoW
    « Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2013, 17:04:53 wysłana przez Rome »
    DANCE OR GET BANNED

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    Odp: (5-12.02.2013r) Kingdom of Heaven vs Call of Warband (Mecz o 5 miejsce)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 04, 2013, 21:08:55 »
    Nie może źle zacząłem, co jest do wygrania za te zaszczytne 5 miejsce, bo nie mam zamiaru zbierać ludzi etc, żeby powtarzać mecz który graliśmy 2 dni temu...
    Makaveli tha don thats why they tell me im moving it on

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 04, 2013, 21:12:31 »
    Proponujemy termin 08.02 w godzinach 17:30 do 18:30.
    Od razu z góry zaznaczamy, że sobota odpada. W miarę możliwości postaramy się dostosować do terminów podanych przez Was.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 04, 2013, 21:27:23 »
    Jagang, gracie o 5 miejsce. Jeśli chcesz zbierasz ludzi, jeśli nie to walkower. Proste...
    To jest dla Was nie dla nas.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 04, 2013, 21:48:43 »
    Dla mnie jest to rozstrzygnięta sprawa, nie jesteśmy regularnym klanem i ponowne zebranie składu na powtórkę meczu którego grali 2 dni temu jest nie możliwe. Aharo twoje podejście do tematu rewanżu, bo widocznie chcesz rewanż a nie mecz o jakieś banalne 5 miejsce zdradza mi po prostu, że nie potrafisz przegrywać... Marna manipulacja pucharem i próba "przymuszenia"? Nie wiem jak mam to nazwać nic nie dadzą. Trzeba było dać mi znać prywatnie, że nie możesz się z tym pogodzić i MUSISZ rozegrać rewanż, myślę, że moglibyśmy się dogadać i zagrać na wybranych mapach i frakcjach. Ale nic z przymusu a tym bardziej nie w ramach pucharu w którym ewidentnie widać w barażach, że miejsce 5 powinniśmy mieć,To wszystko ode mnie jak i myślę, że od mojej byłej drużyny.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 04, 2013, 21:55:46 »
    Przepraszam że się wtrącę, ale po kiego c**ja mecz o 5 miejsce jak były baraże? To dlaczego nie ma meczu o siódme miejsce, dziewiąte czy jedenaste? Co to za różnica grać o piąte czy dziewiąte? I tak się nie będzie na podium, a różnica jest tylko numerkiem.
    Pozdrawiam serdecznie
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 04, 2013, 22:04:06 »
    To jest żałosne.Wydaje mi się że jeśli już raz z nimi wygraliśmy to nie ma potrzeby robić tego drugi raz.Coś mi się zdaje że "Chytry Aharo" maczał w tym swoje palce,bo jeśli jest to pomysł samych organizatorów to przykro mi ale jest poroniony.

(click to show/hide)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 04, 2013, 22:05:38 »
    Przepraszam że się wtrącę, ale po kiego c**ja mecz o 5 miejsce jak były baraże? To dlaczego nie ma meczu o siódme miejsce, dziewiąte czy jedenaste? Co to za różnica grać o piąte czy dziewiąte? I tak się nie będzie na podium, a różnica jest tylko numerkiem.
    Pozdrawiam serdecznie

Po to, że Warband nie jest dla wszystkich całym życiem, lecz możliwością przyjemnego spędzenia czasu i zabawą. A taki mecz daje możliwość zabawy, na nieco wyższym poziomie niż randomowa gra na serwerze. Widocznie niektórzy ludzie (nie wiem czy można tak o niektórych mówić, więc lepiej, gdybym użył słowa "gracze") uważają się za jakichś e-sportowców i liczą na trofea :)

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 04, 2013, 22:09:39 »
    Tak, zgadzam się, ale nie wydaje mi się, żeby obydwie strony zgadzały się na takowy mecz, czyli co to będzie hmm zabawa dla kohu a dla nas przymus? Zresztą jak wspominał Prussak, czemu nie było może jakiejś grup(y) dla klanów które nie wyszły z grup i granie o miejsce 8,9,10,11 myślę, że to by była kpina tak samo jak ten mecz z Kohem, rozumiem o 3 miejsce grać... ale o 5?

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 04, 2013, 22:15:48 »
    ...że "Chytry Aharo" maczał w tym swoje palce,...

Zabawne. Gdybym mógł maczać w tym swoje palce to bym siedział teraz z klanem w półfinale :)

Poczekam na propozycje odnośnie terminów, więcej nic tu nie piszę do tego czasu.

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 04, 2013, 22:18:51 »
    Zagramy w każdy ewentualny dzień, oczywiście, jeżeli Brose rozegra mecz o 11 miejsce z Hitmenami...

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 04, 2013, 22:27:33 »
    Spojrzmy na to spokojnie.

-W zasadach nigdzie nie było mowy o takich meczach
    -Ludziom juz sie zaczal nudzic i czekalismy az wreszcie skonczymy grac
    -Ewentualnie moglibyscie to powiedziec przed barażami
    -Nie zbierzemy skladu, CoW juz nie istnieje, to tak jakby Francja wypowiedziała wojne Aragoni -.-
    -Niektorzy z nas mają pracę i ustawiony grafik tak zeby miec z poczatku. Nie bede przeciez z basenu gral meczu z kohem -.-
    -Jak jest rozgrywane o 5 i o 6 miejsce to także niech bedzie o 7, 8 itd - logiczne
    -I po raz drugi, w zasadach byla mowa o barażach i pozniej polfinalach a nie zadnych hmm barażach barażach

możliwością przyjemnego spędzenia czasu i zabawą.

przyjemnego, zwalniając sie z pracy? prosze xd i grania w 3-4 osoby z kims kto chce wkoncu pokazac ze potrafi nas pokonac jak bedziemy w trzyosoby? Bo tak to wyglada. Bo ktos tak nakazal wymyslajac zasade nie no serio dla mnie to patologia jest.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 04, 2013, 22:40:31 wysłana przez Alpaka »
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 04, 2013, 22:55:31 »
    Wystarczyło drugą zakładkę otworzyć w arkuszu z tabelami, tam ten mecz już dosć długo jest. A sprawa wydaje mi się banalnie prosta, organizatorzy ogłosili taki mecz to on się odbywa i już. Zapisaliście się do Pucharu więc wykażcie się odrobiną odpowiedzialności i zróbcie to czego się od was oczekuje. Podjęliście pewne zobowiązania teraz czas je wypełniać.

Chciałbym tez przy okazji rozwiać pewne wątpliwości, Aharo nie ma nic wspólnego z tym meczem, jest to suwerenna decyzja IvEgo i Hakerussa. A ponieważ to oni są tu głównymi organizatorami i sędziami, to do nich należy decyzja. Wy możecie ten mecz zagrać, bądź nie. Ale liczyć się musicie z jednym, nie zagracie, sędziowie wyciągną konsekwencje w postaci walkowera.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 04, 2013, 22:59:16 »
    Dobrze to moi ludzie to boty na nditions mozecie z nimi walczyc bo wiecej nie znalazlem. Pokazac wam podania botów?
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 04, 2013, 23:02:03 »
    Nikt mnie nie informował, przynajmniej przed rozwiązaniem drużyny ( czyli chyba trochę za późno?). No ale co tam gratuluje kohowi 5 miejsca, a także gratuluje dobrego wyniku, w końcu nie codziennie rozgrywa się mecz o 5 miejsce.

O ile wiem cały czas w tabeli wisiał napis: MECZ O 5 MIEJSCE. To nie jest takie trudne. /// Rome
    « Ostatnia zmiana: Lutego 04, 2013, 23:04:30 wysłana przez Rome »