Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][UP] United Poland  (Przeczytany 24777 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hawks

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • UP_General_Hawkins
    Odp: [Native][UP] United Poland
    « Odpowiedź #75 dnia: Kwietnia 25, 2013, 15:19:31 »
    Z Życia klanu:

Z Dniem dzisiejszym wyrzuciliśmy z klanu:

-Rammstein
    -Blacha
    -RenoX
    -PamPe

W Efekcie na chwile obecną średnia wieku w klanie wynosi 16 lat, czyli jest równy minimalnemu progu dołączenia do klanu.
    Przypominamy również, że rekrutacja jest nadal otwarta i zachęcamy wszystkich graczy powyżej 16 roku do składania podań.

Pozdrawiam

Offline Hawks

• Użytkownik
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 30, 2013, 22:09:01 »
    Sorry za double posta, ale teraz muszę to uczynić.

Z Dniem 30 kwietnia 2013 r klan United Poland zostaje zawieszony z powodu braku czasu i chętnych osób do wspólnej gry.
    Część z nas to znajomi z reala, a inni mają od siebie po 10 km i na chwilę obecną po prostu nie chce nam się wbijać codziennie po to, żeby grać, bo jak wszyscy pewnie widzimy za oknami naszych pokoi w końcu wiosna zawitała na stałe, więc wolimy wyjść na piwo, wyjść z przyjaciółmi czy uprawiać jakieś sporty.
    Będziemy miło wspominać nasz udział na scenie wb, mimo że nie osiągnęliśmy zbyt wielu sukcesów, ale co nie co ugraliśmy przy czym pod czasz minionej zimy dobrze się bawiliśmy.
    Wszystkim, z którymi graliśmy mecze, sparingi, czy też treningi dziękujemy i pozdrawiamy ich ciepło, ale to, że klan na chwilę obecną przestaje istnieć nie oznacza, że zaprzestajemy grać w wb przynajmniej nie chodzi mi tu o większość.

Pozdrawiam

Offline Hawks

• Użytkownik
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 30, 2013, 22:22:17 »
    Nie wiem kim czy czym jesteś szczerze, to mnie to nie obchodzi, ale dzięki za poprawienie mnie, a to że mam poćwicz ortografie to mogłeś sobie darować ,bo nawet mnie nie znasz, a to że zrobiłem tutaj błąd nie oznacza, że robię je ciągle.

Pozdro, zamulaj przed kompem ;)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 30, 2013, 23:06:38 »
    Sorry za double posta, ale teraz muszę to uczynić.

Z Dniem 30 kwietnia 2013 r klan United Poland zostaje zawieszony z powodu braku czasu i chętnych osób do wspólnej gry.
    Część z nas to znajomi z reala, a inni mają od siebie po 10 km i na chwilę obecną po prostu nie chce nam się wbijać codziennie po to, żeby grać, bo jak wszyscy pewnie widzimy za oknami naszych pokoi w końcu wiosna zawitała na stałe, więc wolimy wyjść na piwo, wyjść z przyjaciółmi czy uprawiać jakieś sporty.
    Będziemy miło wspominać nasz udział na scenie wb, mimo że nie osiągnęliśmy zbyt wielu sukcesów, ale co nie co ugraliśmy przy czym pod czasz minionej zimy dobrze się bawiliśmy.
    Wszystkim, z którymi graliśmy mecze, sparingi, czy też treningi dziękujemy i pozdrawiamy ich ciepło, ale to, że klan na chwilę obecną przestaje istnieć nie oznacza, że zaprzestajemy grać w wb przynajmniej nie chodzi mi tu o większość.

Pozdrawiam

Tak ,tak a prawda jest taka ,że to wina piernika ^.^

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 30, 2013, 23:10:48 »
    To dlatego dzisiaj nie chcieliście zagrać... Szkoda, że nie udało nam się zagrać tego pożegnalnego meczu :( No cóż. .... Życie ;D

I nie mogę się powstrzymać:
    więc wolimy wyjść na piwo, wyjść z przyjaciółmi czy uprawiać jakieś sporty.

1) Na piwo? Nie no sorry, ale ty to raczej możesz wyjść z ,,kolegami" na sok jabłkowy.
    2) Pozdrawiacie ciepło? Cóż, to co takiego robiliście, że byliście ( delikatnie powiem) mało lubiani? Szczerze, to porozmawiałem sobie z kilkoma liderami i innymi przedstawicielami klanów i... wybuchła kłótnia czyim nemezis jesteście ;D

Ale i tak będzie was brakowało -> warto też mieć jakąś przeciwwagę :P Ale my tu gadamy... a nie waidomo czy nie będzie jak z SP... to kiedy reaktywacja? ;)

I pozwólmy sobie na kolejną szczerość -> przewidziałem taki upadek zarówno wam jak i BA kiedyś.. wszystko się sprawdza ...

By Ganczo [grafiki]
    http://memy.pl/ajax/generImg.php?insbox1=&insbox2=No+i+w+pizdu+i+UPad%C5%82o&insbox3=19996&fin=1
    http://memy.pl/ajax/generImg.php?insbox1=Wywr%C3%B3%C5%BCy%C5%82+%C5%BCe&insbox2=up+upadnie&insbox3=16256&fin=1
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 30, 2013, 23:50:03 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 30, 2013, 23:56:34 »
    To Hawks za ile reaktywacja?
    (click to show/hide)

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #81 dnia: Maja 01, 2013, 00:03:17 »
    +1 Ganczo

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Maja 01, 2013, 00:04:49 »
    +1 Ganczo
    Wbijaj na TS'a Teo misiaku :D

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Maja 01, 2013, 00:12:53 »
    No niestety, ale impreza żałoba na ts się już skończyła :(  Jutro za to zapraszamy ponownie :)

I żeby nie było OT -> zauważyłem ciekawą zależność - upada jeden klan i na jego miejsce ( w tej samej niszy) powstaje kolejny... tak szykuje się kolejny klan z ,,niszowej sceny Warbanda". Jakiś były członek PA zakłada ;) Wcześniej też się sprawdzało: ZT-> tKS dla przykładu.

No i brawa dla Gancza, za oprawę graficzną :)
    Ok, ja już kończę wam spamować ten wątek, który chyba i tak czas zamknąć. Nq.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #84 dnia: Maja 01, 2013, 10:33:51 »
    Po co zakładać klan, skoro i tak nie umie się go utrzymać? Strata czasu, lepiej odpuścić

Brak sukcesów, czy tam odejście jednego lub dwóch członków nie oznacza, że trzeba od razu kończyć. Dużo razy spotykałem się z tego typu problemami i mogę śmiało powiedzieć, że da się prowadzić dalej klan, wystarczy mieć kilku chętnych.

Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Hawks

• Użytkownik
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #85 dnia: Maja 02, 2013, 17:14:28 »
    Widzę, że ktoś tu ma problem z czytaniem ze zrozumieniem :0.
    Klan zostaje zawieszony, a nie rozwiązany, to że napisałem że przestajemy istnieć na obecną chwilę nie znaczy, że rozwiązujemy klan.
    :O :O

Offline Hawks

• Użytkownik
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #86 dnia: Września 11, 2013, 22:29:53 »
    Po pół roku nieobecności klan United Poland wznawia swoją działalność

UP Wraca na nowo !
    Jesteśmy pełni determinacji i sił aby na nowo wrócić do aktywności i stoczyć kolejne mecze z pozostałymi klanami sceny Warbanda.

Wracamy również dlatego, że stęskniliśmy się za sobą i gra w pojedynkę jest po prostu do bani, więc resztę osób, bez klanu zapraszamy do nas, bo razem na pewno będziemy się lepiej bawić.

Ts3 znajdziecie w pierwszym poście, a forum jest w produkcji.

Pozdrawiam

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Września 11, 2013, 22:40:08 »
    UP wróciło :D

(click to show/hide)

Zamierzacie zatrząść sceną, albo chociaż ją zdominować? xd

Szkoda pany, żeście kilka dni wcześniej nie wrócili, kiedy jeszcze zapisy do PP były ..
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Września 12, 2013, 11:50:43 »
    UP wróciło :D

(click to show/hide)

Zamierzacie zatrząść sceną, albo chociaż ją zdominować? xd

Szkoda pany, żeście kilka dni wcześniej nie wrócili, kiedy jeszcze zapisy do PP były ..
    Szkoda, że nie wrócili jak jeszcze LoR się trzymał, śmiesznie by było ^^

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #89 dnia: Września 12, 2013, 11:59:30 »
    "bo razem na pewno będziemy się lepiej bawić."
    z wami ? jak chcecie , żeby ktoś wam mówił , że wam wbije na chate, albo poda wam swój adres, żebyście szli na solo to polecam ten klan !