Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DMP]Pytania, problemy etc.  (Przeczytany 3901 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 60
    [DMP]Pytania, problemy etc.
    « dnia: Lutego 01, 2013, 23:13:10 »
    Tutaj proszę pisać w razie jakichkolwiek pytań, zażalenia, problemy et cetera et cetera.
    « Ostatnia zmiana: Marca 19, 2020, 14:24:28 wysłana przez Moontoor »

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    Odp: Pytania, problemy etc.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 01, 2013, 23:37:46 »
    Jeżeli przeciwnik nie potwierdzi daty pojedynku (np. nie ma go od tygodnia i nadal nie ma) to walka jest oddawana walkowerem czy co innego?

Offline Resid

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 02, 2013, 09:31:26 »
    Dla mnie niejasne jest to:

"sprawdzanie numerów ID będzie odbywało się w czasie turnieju codzienne w godzinach od 20.00 do 22.00,"
    1.Czyli mamy grać tylko w godzinach 20-22?

" po pojedynku w ciągu 24h musi zostać podana mniej więcej dokładna godzina rozpoczęcia walki dzięki czemu będzie mogli sprawdzić ID zawodników,"
    2.Czyli że po ustaleniu pojedynku mamy czas 24h do jego zagrania ? Oraz sprawdzenie ID będzie o ustalonej godzinie czy przed walką?

3.Już należy ustalać terminy gier?

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 02, 2013, 09:41:18 »
    Jeżeli przeciwnik nie potwierdzi daty pojedynku (np. nie ma go od tygodnia i nadal nie ma) to walka jest oddawana walkowerem czy co innego?

Jeżeli wyślesz wiadomość w temacie, a Twój przeciwnik nic nie napisze do zakończenia terminu to walkower idzie na Twoją korzyść.

Dla mnie niejasne jest to:
    "sprawdzanie numerów ID będzie odbywało się w czasie turnieju codzienne w godzinach od 20.00 do 22.00,"
    1.Czyli mamy grać tylko w godzinach 20-22?

Nie, po prostu w tych godzinach codziennie będzie sprawdzać ID tych pojedynków które się odbyły danego dnia i w tych godzinach owe pojedynki będziemy zatwierdzać.

" po pojedynku w ciągu 24h musi zostać podana mniej więcej dokładna godzina rozpoczęcia walki dzięki czemu będzie mogli sprawdzić ID zawodników,"
    2.Czyli że po ustaleniu pojedynku mamy czas 24h do jego zagrania ? Oraz sprawdzenie ID będzie o ustalonej godzinie czy przed walką?

Nie, [jednocześnie odpowiedź na 3.] pojedynki ustalacie sami, możecie robić to na forum w temacie albo prywatnie przez steam itd. Jeżeli robicie to poza forum to w takim razie musicie w temacie napisać godzinę byśmy mogli to szybko sprawdzić.

Offline VenuM

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 02, 2013, 10:07:44 »
    ,,Z grupy wychodzą dwie najlepsze osoby.'' Więc, jeśli przegram 1 walkę to mam jeszcze szansę wyjść z grupy?

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 02, 2013, 10:26:25 »
    nawet więcej przy dobrym układzie zwycięstw/porażek możesz przegrać walk :p
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 02, 2013, 11:07:29 »
    Dokładnie, wszystko zależy od końcowych wyników. ;)

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 02, 2013, 11:31:30 »
    Takie pytanie, jak mamy zagrac na serwerze kohu normalne duele skoro domyslnie jest ustawione 1000g, za malo na great sworda jak i takze wlaczony jest autoblock?

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 02, 2013, 11:43:45 »
    Takie pytanie, jak mamy zagrac na serwerze kohu normalne duele skoro domyslnie jest ustawione 1000g, za malo na great sworda jak i takze wlaczony jest autoblock?

Przestawiałem to, ktoś się musiał bawić. Zmienię to w przeciągu 2h niestety teraz nie jestem u siebie - przepraszam za kłopot...

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 02, 2013, 20:24:26 »
    Nick: PE_Fasola
    Pytanie: Mogę zmienić broń na Two Handed Sword ?

Broni już nie można zmieniać.

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 05, 2013, 15:46:38 »
    Chcialbym zmienic swoj nick ponieważ CoW juz upadł zamiast CoW_Gen_EddardStark proszę wpisać ParufkaAcharo.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 05, 2013, 17:00:34 »
    Chcialbym zmienic swoj nick ponieważ CoW juz upadł zamiast CoW_Gen_EddardStark proszę wpisać ParufkaAcharo.

Nick oczywiście można zmienić, ale na taki który nikogo nie obraża. Potwierdzasz tylko moje słowa :)

Offline michail424

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 06, 2013, 17:30:09 »
    Może by tak pozbyć się tych rund i poprostu niech gracze zagraja wszystkie swoje mecze do jakiegoś tam terminu ew. z małym poślizgiem, myślę że było by to dobre rozwiązanie, bo tak jak jest teraz to ten turniej będzie trawł z miesiąc jak nie dłużej.

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 06, 2013, 17:33:36 »
    Może by tak pozbyć się tych rund i poprostu niech gracze zagraja wszystkie swoje mecze do jakiegoś tam terminu ew. z małym poślizgiem, myślę że było by to dobre rozwiązanie, bo tak jak jest teraz to ten turniej będzie trawł z miesiąc jak nie dłużej.

Potem będą tylko problemy z nakładaniem terminów. Teraz bynajmniej każdy wie z kim ma grać i nie musi się martwić, że może akurat z kimś innym będzie grał.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 06, 2013, 18:02:54 »
    Nie wiem gdzie to napisać, ale wycofuję się z turnieju. Powody zostawiam dla siebie :)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...