Witajcie.
Mam problem z... w sumie nie wiem z czym, więc piszę, że z komputerem. Czasami ścina się grafika, czasami internet, czasami dźwięk, czasami cały komputer. Z początku myślałem że może coś z kartą graficzną, bo tylko ona była nie w pełni sprawna, teraz powoli wszystko przestaje działać. Kilka dni temu wystarczyło zresetować raz czy dwa i było ok, jednak problem powoli się nasilał, teraz resety nie pomagają- błędy występują coraz częściej. Nie mogę np. oglądać filmików na necie (jak nie działa dźwięk, to obraz lub w połowie przestaje ładować), zapisywać filmów w programach to tego stworzonych, gra nie daje przyjemności. Chwilowo starczy z opisem problemu, jakby ktoś chciał mogę coś jeszcze opisać.
Próbowałem reinstalu wielu programów, np: Java, Adobe Flash Player, przeglądarki, gry/programy, itd. Ściągałem kodeki, sterowniki karty graficznej i dźwiękowej. Sprawdzałem na wszystkie programy aktualizacji. Skanowałem komputer (był 1 wirus, ale to 3 tygodnie temu). Widows Update mówi że mam wszystko najnowsze, menadżer urządzeń też (trochę to czasu zajęło na szukanie ponad 40 rzeczy ręczne:] ).
Sprzęt:
System: Windows Vista Home Premium 32-bit
Procesor: Intel Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.240 GHz
Pamięć RAM: 3GB
Karta graficzne: NVIDIA GeForce GTS 450
Coś jeszcze?
Za kilka dni zaniosę komputer do serwisu, ale najpierw wasze porady. Proszę o pomoc.