Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odbicie Warszawy  (Przeczytany 1632 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shawnee

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odbicie Warszawy
    « dnia: Stycznia 31, 2013, 09:06:41 »
    Dostałem od Kazia quest odpicia Warszawy.Pojechałem do Skrzetuskiego żeby go wyciągnąć Pod Warszawę.Po drodze spotkałem kilkuHetmanów i poprosiłem żeby poszli ze mną ale oni :Mama zbyt wiele spraw na głowie.Dojechałem do Skrzetuskiego i on się zgodził zaczął za mną jechać a po drodze zgarnąłem jeszcze Wołodyjowskiego i jakiegoś innego gościa mieliśmy ponad 250 woja i podjechaliśmy pod Warszawę.Chciałem wziąć ją szturmem ale...szlachta się nie przyłączyła i przegrałem bitwę i musiałem wczytać grę w momencie przed szturmem idę do Szkrzetuskiego a tu...Jeszcze opcja z dialogiem Mam list od króla klikałem z 20 razy a tu nic u 2 innych jest to samo. Co zrobić?Warszawie wystarczy jeszcze na 95 dni jedzenia a wody nie mogę zatruć bo mi się nie udaje.Co zrobić żeby zaatakowali ze mną?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Odbicie Warszawy
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 07, 2013, 20:06:34 »
    - Więcej sławy
    - Więcej szacunku
    - Więcej relacji ze szlachtą
    I wystarczy. Sam powinieneś mieć większy oddział (ze 100 ludzi spokojnie wystarczy).
    Jeśli masz OiM a nie DP to będzie ciężej zebrać szlachciców.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline AVanPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 14, 2013, 12:48:36 »
    Miałem ten sam problem - winą było to że RP nie miała wojny ze szwecją , dlatego szlachta nie chciała się przyłączyć.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 14, 2013, 19:02:03 »
    Jeśli mają wojnę z RP, to trzymaj szlachtę ze sobą i...Przeczekaj te 100 dni. No, długi plan, ale jak żarcie się skończy to poddadzą się. Po za tym, kilka dni później zaczną zdychać z głodu. Bezpieczny sposób, ale także ryzykowny, jeśli od tyłu wiedzie ci armia 5k Szwedów.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.