Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: PLW:(w.ang:PWL)  (Przeczytany 7614 razy)

Opis tematu: Polska Liga Warbanda (w.angielska : Polish Warband League )

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: PLW:(w.ang:PWL)
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 05, 2013, 17:29:22 »
    Sam nie wiem co o tym sądzić. Może inni się wypowiedzą ? Jest to na pewno jakaś alternatywa.
    Alternatywa? To jedyne słuszne rozwiązanie jeśli chcemy już robić ligi w bardziej zamkniętym gronie niż cała Europa. Jestem całkowicie za, ale trzeba też zaznaczyć że większość klanów po prostu wstępu nie będzie miała.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 05, 2013, 17:30:34 »
    Alternatywa? To jedyne słuszne rozwiązanie jeśli chcemy już robić ligi w bardziej zamkniętym gronie niż cała Europa. Jestem całkowicie za, ale trzeba też zaznaczyć że większość klanów po prostu wstępu nie będzie miała.

Wystarczy stworzyć drugą ligę, czy jakieś eliminacje do Dywizji A czy coś a la to.

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 05, 2013, 17:37:14 »
    Właśnie! Dobry pomysł! Stworzyć eliminacje narodowe do ligi słowiańskiej, wtedy każdy klan by mógł chociaż spróbować sił i na przykład pierwsza 4 by wychodziła. Tylko pojawia się następny problem - ciągać takie klany jak PE, WV, WSC do gry z PK, Angels albo Szlachtami przymierza.

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 05, 2013, 17:40:15 »
    Dlatego można by było zrobić tak:
    Zrobić tą wspólną słowiańską ligę.
    Utworzyć ligę polską także , choćby dla tych słabszych klanów , i  taka liga polska byłaby przepustką do ligi słowiańskiej . (tak jak chyba nadmieniał kolega wyżej)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 05, 2013, 18:05:54 »
    Po co? Taka liga nie jest żadną alternatywą dla Ligi Europejskiej. Po prostu cieniasy są za słabe na poziom czołówki Europejskiej i chcą tworzyć swoje ligi w których nie będą dostawać batów od każdego. A duże Polskie klany WSC, ŻeliWo czy PE raczej nie zrezygnują z meczów w lidze Europejskiej dla jakichś mało prestiżowych rozgrywek słowiańskich.

EDIT: O proszę, kolejny no-name którego nawet nie znam przyszedł trochę pohejtować;) Cześć :P!
    « Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2013, 20:53:40 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Shatun

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 05, 2013, 18:52:22 »
    I think later,if there will be many young clans which will want to join us,we will create second division. We will defend First Division from destruction schedule if young clans will disappear. But NOW i think that we havent enough clans to make 2 divisions)

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 05, 2013, 19:09:13 »
    To chyba najlepszy pomysł ze wszystkich. Utworzyć stabilną dywizje A słowiańską ,i druga mniej stabilna, dla młodych klanów.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #37 dnia: Lutego 05, 2013, 19:12:16 »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #38 dnia: Lutego 05, 2013, 19:15:47 »
    Języki słowiańskie - tak w szybkim skrócie, bo nie chce mi się szukać lepszej mapki, to to są właśnie kraje słowiańskie.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Sweetaśny

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #39 dnia: Lutego 05, 2013, 19:47:16 »
    Ja także wymieniłem z nim kilka zdań poprzez Steam.Muszę przyznać, że pomysł takiej ligi jest dobry, acz jestem ciekaw jak będzie np. z serwerami, zasadami itd.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #40 dnia: Lutego 06, 2013, 15:53:06 »
    Ja także wymieniłem z nim kilka zdań poprzez Steam.Muszę przyznać, że pomysł takiej ligi jest dobry, acz jestem ciekaw jak będzie np. z serwerami, zasadami itd.

Zasady zapewne coś a la ENL, a serwery to już nie problem. Z pewnością klany które wezmą udział udostępnią własne.

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lutego 06, 2013, 19:38:17 »
    Tylko.... jakie klany z za granicy oraz z naszego kraju wyrażają chęć gry w tej lidze ?
    Jeśli będą mieli dział na taleworlds - prawie wszystkie liczące się. Nie szukaj dziury w całym. Denerwują mnie ludzie którzy ciągle teoretyzują a kiedy przyjdzie coś zrobić zadają głupie pytania "a kto w ogóle chce, blebleble".

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Lutego 06, 2013, 19:44:59 »
    Dlatego jest to liga słowiańska a nie Polska. Chętni się znajdą, jestem pewien.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #43 dnia: Lutego 06, 2013, 20:22:23 »
    Co do informacji, Shatun pisał, że robią temat na taleworlds i myśli, że jutro będzie zrobiony :)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Lutego 06, 2013, 20:30:47 »
    Reprezentacje problemów z pingiem nie miały, czemu szukać dziury w całym? Dajmy temu zaistnieć - ledwo się idea pojawiła, już jest dociekanie.