A najlepiej znajdzcie na lidera kogoś kto ma więcej niż 15 lat i nie jest Apocalypsem.
Jesteś zabawny, tia...bardzo zabawny, tylko wytłumacz Mi co ty kuźwa do mnie masz?
Jeżeli plujesz coś do klanu, który kiedyś prowadziłem(Native 1 klan+(zmiana nazwy po fuzji) i 2 grupy(AT i próba wytrollowania drużyny Białorusi na NC), Crpg 1 klan)), to masz coś z łebkiem.
W maju wybije 2 rocznica powstania BC, ponad 10 osobowa grupa nadal trzyma się razem, tak więc scena WB może spodziewać się na czasie jakiegoś come back'u.Chciałem w tym miejscu zaznaczyć, że żaden, powtarzam żaden klan który prowadziłem nie rozpadł się...
Co najwyżej został rozwiązany decyzją członków.
Dobra, na ten temat to chyba wszystko, jeżeli się zbierzemy, to z chęcią jako 1 przeciwnika wybierzemy KoH.Ostatnimi czasy jak graliśmy było 10:10 i 10:9 tyle, że wtedy prawie cały wasz skład wypełniali dzisiejsi SaRRaceni, a nasz skład stanowili wtedy częściowo słabsi gracze.
Co do tematu to uważam, że jest to świetny pomysł.Tylko nie obraz się Shanty, ale jesteś za cienki żeby coś takiego zorganizować.Wiąże się to z zebraniem klanów, serwerów, ustaleniem zasad itp. itd.
Jakbyś jednak się za coś takiego brał służę pomocą.