Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zrzuta na serwer 2013  (Przeczytany 15478 razy)

Opis tematu: Zbiórka pieniędzy na serwer gry

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Zrzuta na serwer 2013
    « dnia: Stycznia 22, 2013, 12:04:58 »
    Witajcie,
    Jak co roku organizujemy zbiorke na nasze tawerniane serwery. W tym roku do uzbierania jest 600 zł. Całkowita kwota ze zbiórki przeznaczona zostanie wyłącznie na opłacenie serwera do gry w Warbanda i The Deluge, a w przyszlosci zapewne i M&B Bannerlord. Mocno liczymy na realne wsparcie z waszej strony ponieważ od tego czy uda się uzbierać wymaganą kwotę zależeć będzie czy w tym roku odbędą się jakiekolwiek turnieje, eventy lub czy np bedziemy mieli na czym postawić nasz serwer TeamSpeak. Więc jeżeli podobały się wam nasze eventy, albo po prostu lubicie grać np. w The Deluge, to prosimy o wsparcie

Konto:
    ING
    Tomasz Jaworski
    02 1050 1894 1000 0023 2178 2019

Paypal:
    KLIKNIJ TU

Dziękuje!

edit/

W tytule przelewu wpiszcie prosze swoj nick.

edit/

Dodana opcja platnosci w paypal

edit/

Lista osob, które wsparly nas darowizna:
    - sir luca
    - irgen
    - chidori
    - kondrad19 klan sk
    - ive
    - Mat berserker
    - woyo_sensei
    - David Tucker
    - Richard Newman
    - kompiotronik

Dzieki!
    « Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2013, 19:57:24 wysłana przez soner »
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Zrzuta na serwer 2013
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 25, 2013, 16:48:56 »
    Może wyjaśnię, bo soner trochę niefortunnie to ujął pisząc "serwer do gry w Warbanda i The Deluge". Serwerów będzie bowiem kilka. Ile dokładnie, tego jeszcze w tej chwili nie wiemy. To "wyjdzie w praniu". Na pewno jednak będziemy mieć do dyspozycji znacznie więcej zasobów, niż w zeszłym roku.

Na rok 2012 mieliśmy łącznie opłacone 100 slotów, które były rozbite na dwa serwery The Deluge. W tym roku sytuacja będzie wyglądać trochę inaczej, bowiem serwerów i slotów powinno być ze dwa razy tyle (albo i więcej...). Część z nich będzie nadal przeznaczona pod The Deluge (prawie na pewno serwery Battle i dla Bitew Morskich), część będzie przeznaczona pod "czystego" Warbanda (w przyszłości Bannerlorda lub nawet OiM: Na Karaibach, jeśli będzie taka potrzeba) i/lub jakieś ciekawe mody.

Zwłaszcza tymi "ciekawymi modami" warto się zainteresować, nie brakuje bowiem modów, które zostały zapomniane lub są mało popularne tylko z powodu braku własnego serwera dedykowanego. Już w zeszłym roku myślałem nad zrobieniem tematu, gdzie moglibyśmy wszyscy wspólnie decydować poprzez głosowanie i wybrać "Moda tygodnia/miesiąca", który zostałby wgrany na nasz serwer. Pomysł jednak upadł z powodu bardzo ograniczonej ilości dostępnych zasobów. Teraz byłaby szansa go zrealizować i pograć razem w różne interesujące mody do multi. Założę się, niemal każdy z Was chętnie spróbowałby dla odmiany pograć w coś innego niż Native czy NW i że będzie wielu zwolenników takiego serwera.

Za kilka dni kończy się nasz obecny hosting i nasze serwery znikną. W dużej mierze od Was zależy, czy pojawią się ponownie i w co na nich będzie można pograć. Kwota, którą planujemy tutaj zebrać, nie jest aż tak duża i w gruncie rzeczy nie jest to nawet połowa tego, co ostatecznie za serwery musimy zapłacić.

Przypominam, że każdy datek się liczy. Z góry więc dzięki za Waszą pomoc i za każdą ofiarowaną kwotę.
    Pozdrawiam.

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 28, 2013, 13:45:43 »
    A jest opcja zapłaty poprzez PayPal? Dla części osób (w tym i dla mnie) jest to o wiele lepsza opcja. Dzięki z góry za info.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 28, 2013, 14:22:10 »
    Zobaczę ile wybulę na walentynki i inne pierdoły potem ile mi zostanie to tyle przekażę. :)

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 01, 2013, 11:08:02 »
    dodana opcja platnosci poprzez paypal
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 01, 2013, 14:51:16 »
    dodana opcja platnosci poprzez paypal

Nareszcie paypal... poszło.

Offline Valambir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 01, 2013, 15:39:38 »
    do kiedy jest zbiórka na serwery ?
    "Jeżeli już macie pić, to pijcie jak Polacy" - Napoleon Bonaparte

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 01, 2013, 18:08:11 »
    Do skutku.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 02, 2013, 17:14:14 »
    Tak jak napisal deadl - zbieramy do skutku. Nadal zostało ponad 3/4 kwoty do zebrania, wiec bardzo prosimy o pomoc. Od tego zalezy czy bedziemy mieli na czym grac w tym roku...

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 15, 2013, 16:23:18 »
    Przed chwilą wysłałem parę groszy wpłatą gotówkową, proszę o zawiadomienie kiedy dojdzie.
    Pozdrawiam.

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 15, 2013, 21:04:29 »
    Hej, a nie możecie dodać opcji płacenia przez fona? Paypala nie chce mi się zakładać...
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 15, 2013, 22:08:08 »
    Założ konto w Alior Sync, potem jakoś z tamtąd konto w paypalu i dostaniesz 2 dychy. Może ci się zachce teraz?
    https://www.paypal-europe.com/pl/alior/?id=1&mpch=ads&mplx=3484-152895-8030-4

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 16, 2013, 17:57:23 »
    Nie musisz konkretnie z paypala, możesz przecież z normalnego przelewu, a wpłatę możesz dokonać praktycznie w każdym oddziale jakiegokolwiek banku i nawet nie musisz mieć konta, więc nie widzę problemu. A co do płatności telefonem mogę cię zapewnić że prawie na pewno Soner tego nie doda z prostego powodu, jeśli ty wyślesz SMSa za 2,46 to do Sonera trafia tylko złotówka, na dodatek firma hostująca SMSy przesyła pieniądze dopiero po uzbieraniu konkretnej kwoty, więc to się totalnie nie opłaca.
    Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2013, 18:32:58 wysłana przez Kompiotronik »

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 19, 2013, 19:58:08 »
    Dodalem liste osob, ktore nas wsparly.

Offline Arain

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 21, 2013, 18:21:54 »
    To znaczy, że uzbieraliśmy/-cie całą zakładaną sumkę? Czy po prostu nikt już nie wykazywał chęci wpłaty?
    Jeśli ten pierwszy przypadek to super! :) Na liście znajduje się 10 osób (+ jeden klan-Skrzydlata Kompanija :]) i uzbieranie przez taką ilość 600 zł to z jednej strony sukces (nieźle musieli się wypłacić), lecz z drugiej rozczarowanie (patrząc na liczbę ludzi)- dlatego pytam; także z ciekawości :)

W każdym razie czekamy teraz na nowe serwery, liczymy na ciekawe eventy, no i oczywiście na bitwy morskie <puszcza oko do twórców DLG> :p

« Ostatnia zmiana: Lutego 21, 2013, 19:06:41 wysłana przez Arain »