Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z liczebnością wojsk bandytów  (Przeczytany 1343 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline morfeusz1202

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z liczebnością wojsk bandytów
    « dnia: Stycznia 21, 2013, 18:04:11 »
    Otóż posiadam oim dzikie pola, mam najnowszy patch 1.143 ostatnio kiedy ruszyłem do wioski zobaczyłem że nęka ją grupa bandytów o ilości 28515, postanowiłem zaatakować ich jednak lagi zakończyły moją zabawę pomyślałem że to tylko jeden z bugów ale zauważyłem że takie coś dzieje się nawet w innych wioskach jeżeli nękają je bandyci, na mapie też jest ich dość dużo chodzą grupami bo 57 nawet do 60 osób i mają więźniów w ilościach 100. HELP !!!

Offline ArcanusPL

• Użytkownik
    Odp: Problem z liczebnością wojsk bandytów
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 22, 2013, 10:59:44 »
    Używałeś może kodów do gry? Czasami przez nie gra się po prostu buguje. Napisz czy w nowej grze też masz taką ilość bandytów. Jeśli tak to niestety chyba stracisz all save i będziesz musiał re-instalnąć grę.

Offline morfeusz1202

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 22, 2013, 16:28:43 »
    Sęk w tym że używałem kodów głównie tego CTRL+L czyli na podniesienie lvl, i to chyba przez  to, dziś zrobiłem reinstall i jak na razie jest wszystko ok (nie użyłem tego kodu), więc myślę że zamknę temat :) dzięki za chęć pomocy.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 24, 2013, 14:27:17 »
    Im wyższy lvl postaci i sława tym więcej bandziorów ogółem się pojawia. Wpływa na to również ilość czasu jaką spędziłeś na tym sejwie.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Mathew1987

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 05, 2013, 15:48:12 »
    Im większy masz level i sławę tym więcej bandytów.