Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Konta klanowe  (Przeczytany 4349 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Konta klanowe
    « dnia: Stycznia 18, 2013, 11:48:52 »
    W weekend zostaną zbanowane WSZYSTKIE konta klanowe. Większość z was ma swoje własne konto więc nie widzę najmniejszej potrzeby trzymania tu kont klanów. Zwłaszcza, że są one wykorzystywane na użytek prywatny poszczególnych osób, którym błędnie się wydaje, że są w ten sposób bezkarne.

Dlatego uprzedzam, w poniedziałek nie zalogujecie się już poprzez żadne konto, które użytkowane było przez parę osób a jako nick ma nazwę klanu.

Wszystkich liderów czy założycieli klanów, którzy jako nick dla swojego własnego konta wykorzystali nazwę klanu (a jest to ich jedyne konto) proszę o zgłoszenie się w tym temacie wraz z podaniem prawdziwego nicku. W razie braku takiego zgłoszenia, konto zostanie zbanowane.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    Odp: Konta klanowe
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 18, 2013, 12:01:39 »
    Nie wiem czy to dobra decyzja. Według mnie takie konta są użyteczne. Co racja widziałem bodajże przynajmniej jeden taki przypadek o którym mówisz ale to nie chyba powód aby banować wszystkich. Co innego jak już taka sytuacja się wydarzy to powinien być od razu ban.

IvE, to nie jest miejsce do dyskusji i nie zamierzam jej tu prowadzić.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2013, 12:03:59 wysłana przez sir Luca »

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 18, 2013, 12:42:30 »
     No i bardzo dobrze. Porządek musi być! :D W końcu od wypowiadania się oficjalnie w sprawach klanowych jest lider, bądź członek klanu które ma takie upoważnienie. A że np. jest na tyle pomylony że ma bana to już inna historyja, bo i tacy byli hihi.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 18, 2013, 12:54:19 »
    Popieram, powinno być tak, że jedna osoba może korzystać z konta, a nie po dwie, trzy. I posiadanie konta swojego i wypowiadanie się z "klanowego" jest co najmniej dziwne.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Quorthon Seth

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 18, 2013, 13:23:34 »
    (...)to nie jest miejsce do dyskusji(...)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 21, 2013, 09:28:10 »
    Rozumiem, że nikt nie chce "zalegalizować" konta klanowego jako własne. Jeśli jakiś klan chciałby założyć swój wątek na nowo ponieważ ma go zrobionego z konta klanowego, proszę o informację, stary przeniesiemy do archiwum. Jeśli jakiś klan chce pozostać przy starym wątku, w razie chęci edytowania go, proszę kontraktować się z moderatorami, chętnie pomogą.

Konta zbanowane:
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2013, 09:43:23 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 21, 2013, 11:22:04 »
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?action=profile;u=12159 może, że ich długo już nie ma, też są de facto kontem klanowym.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...