Wyłączyłem FireWall'a na sekundę żeby ściągnąć jeden plik i Hacker mi zablokował komputer, aktualnie jestem u kolegi i piszę z Jego komputera.
Aktualnie nie gramy żadnych spotkań , ponieważ:
- Mnie nie ma , więc wygrywanie meczy może być trudniejsze , dodatkowo brak strategii itp...
- W ostatnim czasie straciliśmy wielu członków klanu , na szczęście do klanu w tym samym czasie doszło paru równie silnych członków
Wczoraj zagraliśmy także sparing treningowy z klanem ZT , dziękujemy za trening.
Do klanu wprowadziłem wiele reform, trochę zmian jest wprowadzanych itp, m. in. :
- Ja obecnie nie pełnię funkcji Head Admina klanu , przejęli ją Damian14 i Abdullah , jednakże wszystko co ma się wydarzyć w klanie jest konsultowane ze mną.
- Rekrutacja została ponownie otworzona
- Możliwe że zmienimy stronę WWW
- Oszczędzam teraz duże kwoty pieniędzy , żeby na kilka miesięcy powstał serwer 1_SP_Battlegrounds , narazie jednak to daleka przyszłość.
- Zyskaliśmy wielu sojuszników wśród zagranicznych klanów , które są przydatne i pomocne.
- Od około miesiąca posiadamy grupę steam , która jest na bieżąco aktualizowana.
- Klan staję się też aktywny na rozmaitych modach , szczególnie stawiamy na PW 4.0.0
Co pozatym?
- Obecnie jako że się strasznie nudzę , to poza pisaniem strategii i taktyk , zajmuję się książką która będzie bardzo związana z serią Mount & Blade Warband , wzoruję się głownie na dziełach Jacka Komudy.
- Zostałem mentorem kilku ludzi z zagranicy i uczę ich grania w Warbanda , które znacznie wykracza poza próg Każualowości ( dla nie wiedzących , standardowego grania ). Niestety , narazie nie mam Warbanda , więc kontaktuję się z nimi za pośrednictem skejpaja kolegi , i uczę ich teoretycznie o Warbandzie.