Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NationsCup 2013 - wątek informacyjny  (Przeczytany 61875 razy)

Opis tematu:

Offline Sweetaśny

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: NationsCup 2013 - wątek informacyjny
    « Odpowiedź #210 dnia: Lutego 09, 2013, 21:45:38 »
    Ive, masz za to piwko...

Offline Lawyer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #211 dnia: Lutego 09, 2013, 22:34:15 »
    Widzę , że co niektórych dopada ostry ból dupy wynikający z wygranego meczu z ZeliWO . Jeżeli PE by przegrało mecz na tawernie i "scenie WB" były by pogłosy , ze i tak są ci*tami i ZeliWO niegdy nie zostanie pokonane. Mecz wygrali , a tu nadal swoje ( Ci co zaraz napsizą , że to był czysty fart , niech żałują , ze nikt nie streamował , walka była jak dla mnie wyrównana ) . Każdy teraz wygłasza swoje tezy , że WV wgl nie gra , że cisną LoL'a , to ja się pytam : Po kiego grzyba się zgłaszali ? Jeżeli się zgłosili to wychodzi na to , że im trochę zależało , zresztą cały czas na serwerach było widać Krzyzaka , Trebrona , UFO ( kilka osób grało sporadycznie na treningach repry , tfu ) . Warband jest nieprzewidywalną grą , wszystko moze sie zdarzyć w tej zbugowanej kupie g... kody i tekstur. A najbardziej mnie rozśmiesza Prusak , który konto na tawernie od niespełna roku a w WB ok.350h , wiec nie wypowiadaj się na temat WV o ich wartosci z "dawnych" lat , nawet nie wiedziałeś kim są , gdy osiągali swoje apogeum zajebistosci. W 100% popieram słowa Kamillo . A za mecz chciałem podziekować i pogratulować wszystkim , jak dla mnie nie ma w tym meczu "przegranych" . Pozdrawiam , tfu

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #212 dnia: Lutego 10, 2013, 00:01:02 »
    No naprawdę, ode mnie się odczep. Dla twojej wielkiej świadomości chcę Ci tylko powiedzieć, że już kiedyś byłem na tym forum wcześniej, na początku 2011 roku, a na forum bywałem od 2010. A to, że konto mam zarejestrowane w 2012 roku to o niczym nie świadczy - wcześniej byłem, ale z jakichś pewnych powodów zostałem usunięty i powróciłem na dobre w zeszłym. Więc na drugi raz nie oceniaj po okładce, w WB grałem przez większość czasu na non steam, więc przepraszam. Polską sceną się trochę interesowałem, a o Wilkach raczej trudno było nie słyszeć... Chyba o nich więcej się słyszało, niż o takich na przykład Polish Assasins (czy jak im tam było). Na dobrą sprawę nie wiem kogo jesteś multi, więc też powiem, że nic nie wiesz, bo nie jesteś nawet tydzień zarejestrowany. A tak w ogóle to nie wiem o co masz ból dupy(możliwe, że na coś chorujesz z tym związanego albo dzisiaj miałeś penetracje), bo to chyba nie o mnie ma być rozmowa a o reprezentacji.
    Serdecznie pozdrawiam twoją osobę.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Lawyer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #213 dnia: Lutego 10, 2013, 00:29:21 »
    Widzę , że nawet nie zrozumiałeś alegorii "bólu dupy" . Ale ok , wybaczam . Nie jestem tak zdeprawowany jak ty , że muszę odrazu pisać komuś o jakiś penetracjach .  Nie będę dalej ciagnął tej dyskusji (nie chce uzyskać darmowych punktów ) . A wracając do kapitana myślę , że BH by się nadał :)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #214 dnia: Lutego 10, 2013, 09:18:43 »
    Moja krótkowzroczność doprowadziła do tego, że nie spojrzałem na datę dzisiejszego meczu pófinałowego w PP a przecież te klany też mogą być zainteresowane.

A więc zmieniam datę na 18:00

Wszystkich zainteresowanych pozycją kapitana reprezentacji zapraszam jutro 18:00 na Tsa Tawerny: s1.dedyki24.pl:9977 . Może uda nam się wyłonić kapitana bez wojny i sporów.

Przedstawię tam propozycję, która sądzę będzie satysfakcjonowała większość. Zapraszam szczególnie na spotkanie wszystkich półfinalistów Pucharu Polski a w szczególności WSC, PE, GoW i reprezentanta Żeliwa jeśli tacy mają chęć jeszcze tą reprezentację tworzyć.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #215 dnia: Lutego 10, 2013, 09:44:03 »
    Dobrze by było żeby reprezentacja była :)  Niezły pomysł z tym spotkaniem.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Spectator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #216 dnia: Lutego 10, 2013, 10:42:08 »
    Dziwne, że widziałeś nas ciągle na serwerach Lawyer, skoro po raz pierwszy od dłuższego czasu większość z nas włączyła Warbanda w dzień meczu. Przyznaję, grałem jeszcze w piątek, ale na serwerze 1_BC_PL, tak więc...

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #217 dnia: Lutego 10, 2013, 12:28:51 »
    A wracając do kapitana myślę , że BH by się nadał :)
    Bez urazy dla Blackhawka - są lepsze kandydatury i to takie które mogą wręcz uratować reprezentację przed totalną klęską w mistrzostwach.
    Niezły pomysł z tym spotkaniem.
    O ile nie przyjdą jakieś osoby z półświatka (Apo, Shakyor, Resid) i nie zaczną próbować wprowadzać swoich rządów. Liczę, że chociaż tutaj się jednogłośnie dogadamy.
    Dziwne, że widziałeś nas ciągle na serwerach Lawyer, skoro po raz pierwszy od dłuższego czasu większość z nas włączyła Warbanda w dzień meczu. Przyznaję, grałem jeszcze w piątek, ale na serwerze 1_BC_PL, tak więc...
    Taak w końcu pokonał ktoś kogoś kto kiedyś grał w WV, muszą rozdmuchać sukces by naprawić ego bite do 0 przez kilka lat (nie mówię tu o PE ale o gościach którzy się tym faktem podniecają). Staremu WV nie dotrzymaliby pola - tyle na ten temat, to był jeden z najlepszych klanów świata a żaden polski klan poza starym REF nie był w czołówce i nie jest.

Offline T0fik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #218 dnia: Lutego 10, 2013, 14:42:26 »
     żaden polski klan poza starym REF nie był w czołówce i nie jest.
    [/quote]

WSC

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #219 dnia: Lutego 10, 2013, 16:31:50 »
    Tak, żaden klan poza WV i REF w czołówce nie był - WSC jest przeciętne.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #220 dnia: Lutego 10, 2013, 16:32:14 »
    żaden polski klan poza starym REF nie był w czołówce i nie jest.

WSC

Sorry, WSC to mocny klan, ale nie jest to światowa czołówka;)

Przy okazji. Nie sądziłem że Blackitt strolluje Polską scenę do tego stopnia, ale to zrobił;) +1!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #221 dnia: Lutego 10, 2013, 19:07:29 »
    Na spotkaniu ustaliśmy jednogłośnie, że nowym kapitanem reprezentacji zostaje: Harman

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #222 dnia: Lutego 10, 2013, 19:45:40 »
    Sparing
    Polska vs Niemcy

Poniedziałek 11.2.2013 godz. 19:00

Zapraszamy wszystkich chętnych na teamspeaka: 178.19.110.162:9977

(click to show/hide)

Offline Harman

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    « Odpowiedź #223 dnia: Lutego 11, 2013, 22:36:03 »
    Dzisiaj mija termin składania podań na TW. Podczas meczu z Niemcami niewiele osób grało więcej niż 5 rund, wiec ciężko na tej podstawie wybierać drużynę ale parę osób pokazało się z dobrej strony.

Na TW wrzuciłem skład: Cristo, IvE, Okocza, Panoramix, Arya, Virus, Teblar, Wężyk, Dzioob, Trebron, Smerfo, Harman.

Jeszcze przez tydzień będzie można dodawać graczy do list, więc rekrutacja wciąż nie jest zamknięta. Nad paroma osobami wciąż się zastanawiamy.  Najprawdopodobniej następny mecz zagramy w środę.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 11, 2013, 22:37:26 wysłana przez ^IvE »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #224 dnia: Lutego 12, 2013, 16:26:15 »
    Sparing
    Polska vs Francja

Środa 13.2.2013 godz. 19:30

Teamspeak: 178.19.110.162:9977

*Dział Nations Cupa zostanie przeznaczony na potrzeby drużyny. Wszelkie informacje na temat reprezentacji jak i odpowiedzi na ewentualne pytania będą zamieszczane tutaj.