Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NationsCup 2013 - wątek informacyjny  (Przeczytany 61866 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Wojan
    Odp: NationsCup 2013 - wątek informacyjny
    « Odpowiedź #45 dnia: Stycznia 15, 2013, 18:44:41 »
    Resid naprawdę stary z Cb wyjadacz. Tylko dlaczego nikt Cię nie zna?? :O

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #46 dnia: Stycznia 15, 2013, 19:03:07 »
    Wojan, taki z ciebie stary wyjadacz, dlaczego wszyscy nieznani ci gracze cię cisną?  Daruj już sobie to wyzywanie od nieznajomych, bo sam jakiś przekozak w wb nie jesteś.
    Pozwolę sobie zacytować "Pozdro, poćwicz" od tego nieznanego nikomu dla prosa Wojana, którego "wszyscy" znają
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #47 dnia: Stycznia 15, 2013, 19:43:58 »
    Sami słabeusze i nołnejmy tutaj ...

Wy w ogóle gracie w Warbanda? Chyba strony pomyliliście... Wasza strona to przecież http://kubuspuchatek.pl/
    To takie zabawne ... książki spakowane ?

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    « Odpowiedź #48 dnia: Stycznia 15, 2013, 19:45:10 »
    Sami słabeusze i nołnejmy tutaj ...
    Kolejny troll z WV... mamy już was szczeże dość!

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #49 dnia: Stycznia 15, 2013, 19:46:16 »
    Wy w ogóle gracie w Warbanda? Chyba strony pomyliliście... Wasza strona to przecież http://kubuspuchatek.pl/
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 15, 2013, 19:55:44 »
    Jedni z was ("czystych skillów" jak Jagang) mają po 18/19 lat a robią z siebie debili gorzej niż pierwszaczki w gimbazie...

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 15, 2013, 19:56:46 »
    Trzeba postawić na zachowanie, kulturę i zgranie drużyny bo to jest podstawą. Nie same przereklamowanie graczy którzy grali ostatnio tak jak to było i słyszałem że przegraliśmy pod koniec bo same trole grają . no proszę was, jak można takich oczywistych rzeczy nie widziec.

Chcesz reprezentować Polskę to może najpierw po polsku naucz się pisać??? To pierwsza oznaka kultury, poszanowanie ojczystego języka.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 15, 2013, 20:00:07 wysłana przez sir Luca »

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 15, 2013, 19:57:51 »
    Chciałem napisać cos fajnego tutaj, ale mam 50% ostrzeżenia i zaraz przyjdzie luca, więc napiszę że najlepszym pomysłem moim zdaniem jest zorganizowanie kilku teamów ze wszystkich chętnych i wybranie najlepszego teamu drogą meczy. Każdy chętny by miał szansę się wykazać i później nie byłoby płaczu, że go nie wzięli do reprezentacji.

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Stycznia 15, 2013, 19:58:38 »
    Chciałem napisać cos fajnego tutaj, ale mam 50% ostrzeżenia i zaraz przyjdzie luca, więc napiszę że najlepszym pomysłem moim zdaniem jest zorganizowanie kilka teamów ze wszystkich chętnych i wybranie najlepszego teamu drogą meczy. Każdy chętny by miał szansę się wykazać i później nie byłoby płaczu, że go nie wzięli do reprezentacji.
    Tak, to jest dobry pomysł i pokażemy reprezentacji dziooba że to nie ona zagra!

Chcesz reprezentować Polskę to może najpierw po polsku naucz się pisać??? To pierwsza oznaka kultury, poszanowanie ojczystego języka.
    Przepraszam, mam z tym ogromne problemy a jak widzisz nieźle sobie radzę.

Offline Aumberian Team

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 15, 2013, 20:16:43 »
    NC to nie WNL, na NC powinni reprezentować Nas najlepsi gracze z naszego kraju.Tak więc po kiego wystawiać teamy skoro można zrobić eliminacje, i w mądry sposób(bez "po znajomościach") wybrać najlepszych skillowo, najlepszych zachowaniem, i w miarę dorosłych graczy.
    Moim zdaniem kapitanem reprezentacji powinien być ktoś neutralny, a nie ktoś, kto od 2 lat  robi to samo, czyli przed jakimikolwiek eliminacjami ma już wybrany skład z ŻeliWo+pewnie 1-2 z PE (już słyszałem kilka minut temu od 1 z WV że ma zagwarantowane miejsce, bo "już rozmawiał o tym").
    Uczęszczam do T4, miałem poprawkę z J.Polskiego, a jednak poprawiam "lepiej wyedukowanych".

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 15, 2013, 20:22:13 »
    no racja NC to nie WNL tylko jak takie eliminacje miałyby wyglądać? Turniej duelowy? A co z konnymi i łucznikami/kusznikami?

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 15, 2013, 20:23:40 »
    Turniej graczy odpada kilka lat temu nic dobrego z tego nie wyszło. Trzeba wystawić drużyny żeby się zmierzyły
    @Up znasz Tobiego? Francuski dueler a na bitwie niestety wysiada - tyle z turniejów będzie. To samo było z niezwykle przereklamowanym Phyreksem, którego się "bali"... pierwszy tarczownik kończył jego przygodę z bitwą.

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 15, 2013, 20:28:00 »
    Turniej graczy odpada kilka lat temu nic dobrego z tego nie wyszło. Trzeba wystawić drużyny żeby się zmierzyły
    @Up znasz Tobiego? Francuski dueler a na bitwie niestety wysiada - tyle z turniejów będzie.

znam znam tak często jest ktoś jest dobry na duelu ale bitwy nie ogarnia i na odwrót

Offline Aumberian Team

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 15, 2013, 20:35:04 »
    No i to jest problem, że nie ma jak porównać graczy.Jednakże większość z Nas gra już kilka lat w WB, i chyba wiemy +/- kto jak gra.
    Chociaż Mi osobiście ciężko jest ocenić skill Żeliwo...Zawsze jak wchodzą, a Ja gram to na statach 0:2 wychodzą.Jednakże jest kilku Polaków z Polskich i zagranicznych klanów, którzy powinni być w reprezentacji.Tyle co mam na ten temat do napisania, zaczekajmy, aż potencjalny kapitan Dzioobo i jego prawa ręka Blackitt się wypowiedzą.

True story... Duel, randomowa gra, a CW to są kompletnie inne rzeczy.Możesz być najlepszy na duelu, ale na CW będziesz cipką.
    Uczęszczam do T4, miałem poprawkę z J.Polskiego, a jednak poprawiam "lepiej wyedukowanych".

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 15, 2013, 21:28:37 »
    Wstępne tematy na TW już są. Trzeba się pośpieszyć.