Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NationsCup 2013 - wątek informacyjny  (Przeczytany 61798 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    Odp: NationsCup 2013 - wątek informacyjny
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 13, 2013, 21:05:36 »
    nie pier... jakbyście byli z góry pewni wyniku, jedyną pewność na świecie zapewnia matematyka, a bez meczu nie ma cyferek w wyniku
    Akurat tego jesteśmy pewni.

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 13, 2013, 21:12:29 »
    Jak wiadomo, reprezentacja dzioOba zawsze była wybierana w drodze znajomości. Nikt nie chciał testować obiecujących zawodników z mocnych polskich klanów, kiedy dzioOb zmienił barwy (z REF na WV) nagle wszelkie kłótnie między klanami ustały i reprezentacja była reprezentacją WV. Nie chcę żeby tak znowu było dlatego domagam się uczciwych wyborów do reprzentacji. Takie coś chciał nam zapewnić KoH ale jak widać ci w których interesie jest dalsze prowadzenie "korupcji" storpedowali pomysł postami bez sensu i argumentów.

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 13, 2013, 21:30:07 »
    Obiecujący zawodnicy? kazdy polski klan oprocz Hitmenów i WSC uzywa teraz wallhacka, a i tak przegrywaja wiekszosc swoich meczy, nie widze powodu dla ktorego wieksosc z nich powinna dostać szansę.
    Co do Goka, mysle ze reprezentacja byla by sklonna dac mu szanse gdybysmy mieli pewnosc ze nic nie odwali na turnieju.
    Poza tym, ŻeliWo po pół roku nieobecnosci dalej bije wszystkie polskie klany po kolei, wiec..

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 13, 2013, 21:34:15 »
    Ale to nie na tym polega, a o wallhacku to nic nie wiesz bo nie widziałeś ich monitorów.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 13, 2013, 21:43:53 »
    Skończcie się pogrążać, i jedni i drudzy. Naprawdę dwa bany nie wystarczyły żeby uspokoić tu atmosferę? Nie mam nic przeciwko żebyu reprezentacja się na Tawernie organizowała, więcej, nawet chętnie w tym pomożemy ale kłótnie kto ma być kapitanem rozwiążcie sobie gdzieś indziej...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 13, 2013, 23:29:49 »
    Tak samo jak tamci, ja też mam prawo napisać coś o teamie polski. Oto moja drużyna: ja, Goku, Araneus, Smerfo, Warhammer, Lovca, Frugo, Domestos, Resid, Venum. I nic nie możecie mi zarzucić.

Offline Qner

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 13, 2013, 23:38:07 »
    A to jest moja drużyna: Ja, Qner, Qnerro, Qnero, qNer, qnEr, qneR, QNer, QnEr, QneR.

Offline Aumberian Team

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 13, 2013, 23:49:57 »
    Znowu skończy się na tym że dobrzy gracze(np. Ja) nie będą mogli zagrać, bo el Kapitanoo Dziobbo bierze tylko swoich przyjaciół.Z 2 strony nikt inny nie jest w stanie zorganizować dobrej kadry, bo bez graczy WV i ŻP byśmy dołowali...
    PS:

"ja, Goku, Araneus, Smerfo, Warhammer, Lovca, Frugo, Domestos, Resid, Venum" To była by reprezentacja 13-15 lat? Starszych nie bierzesz?
    Z takim składem to możesz  grać z drużyną Kazachstanu...
    Cb. nie znam, Goku retard, ale mieczykiem pomachać potrafi, Araneus przeciętniak, Smerfo coś tam na koniu może kogoś z 2 razy zabił, Warhammer kto to jest :O, Iovca przeciętniak+, Frugo very funny, Domestos jeszcze zabawniej tyle co raz na Ruski rok z łuku ustrzeli, Resid nie żartuj..., Venum pada na holda.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 14, 2013, 00:04:24 wysłana przez Aumberian Team »
    Uczęszczam do T4, miałem poprawkę z J.Polskiego, a jednak poprawiam "lepiej wyedukowanych".

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 14, 2013, 00:14:37 »
    Ale tu jest na co popatrzeć... Mmmmm
    Byłem przez jakiś czas w Żelkach i złego słowa nie powiem :] ale jak patrze to sobie tak myśle: dlaczego wy tak sobie do gardeł skaczecie? Jakbyście stali koło siebie w realu to byście się pozabijali... Żenada!
    Szczerze wole NW i Merca od Native właśnie dlatego. ŻP i WV dlaczego do cholery nie możecie dac szanse innym? Nie jestem kims kto fraguje na np. Blackitt´cie , ale doświadczenie w WB mam i dlatego powiem tak:
    Dajcie szanse ludziom pokroju KoH i PE bo naprawde jak widze posty-
    "DziOob jest najlepszy bo już 3 razy prowadził reprezentacje"
    "WV i ŻP każdego ciśnie"
    To jednak widze, że jest ktoś bardziej poje...  od Goka... Sami go tak cisniecie a nawet nie potraficie raz dać sobie spokuj.
    Nie mówie zeby brać retardów z PK takich jak Frugo czy Domestos, ale nad Lovcą i tym podobnym dajcie szanse... Zaraz się zacznie:
    "Potem bedzie mi wstyd za takie wyniki!"- pier... to, przynajmniej pokarzecie sobie i innym, że potraficie zmienic się i podzielić miejscem w reprezentacji.

Z chęcią zobacze co napiszecie :]

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 14, 2013, 00:24:10 »
    Panowie, wygramy kulturą :)

Offline VenuM

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 14, 2013, 08:17:37 »
    Ja powiedziałem że nie chcę brać udziału w teamie Goka. Więc nie wiem czemu moje imię, jest wymieniane w co 3 poście :O

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 14, 2013, 10:56:51 »
    Szczerze..

Tak płaczecie, że dzioob jest taki zły i okrutny, a prawda jest taka, że po prostu w tej chwili lepiej grają i jeśli nawet biorą ludzi po znajomościach to ich sprawa.. jak i tak i tak nikt nie jest od nich tutaj lepszy a wyniki jak widać mieli i tak bardzo dobre. A więc zamiast płakać i lamentować, to zbierzcie skład - Ci którzy tak narzekają, wyzwijcie dziooba na pojedynek i kto wygra ten będzie kapitanem - proste. No ale jak lepiej lamentować, albo wchodzić do nich na TSa i korzyć się jak ostatnie nie powiem co aby dostać się do składu, to już wasza sprawa. Cała była reprezentacja gra teraz w gry typu LoL i naprawdę nie reprezentują dawnego poziomu, a więc gdyby ktoś chciał mógłby bez problemu ich pokonać. Na miejsce w reprezentacji trzeba sobie zasłużyć, samo gadanie " bo dzioob bierze kolegów i inni też powinni być" nie obliguje nikogo do tego aby brać jakiś słabiaków z innych klanów, którzy i tak nie pograją a będą mogli co najwyżej polatać z tagiem "TeamPoland". Równie dobrze można wszystkich przyjąć do reprezentacji i latajcie sobie z tagami, a i tak zagrają najlepsi, którzy mimo, iż to nie co kiedyś to przynajmniej grają zamiast płakać.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 14, 2013, 15:03:41 »
    Najzabawniejsze jest to, że Goku nie robi teamiu, ale to szczegół. :)

Może byście zmienili temat, np. co sądzicie o innych reprezentacjach - myślicie, że jakaś z nich teraz zagra lepiej/gorzej?

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 14, 2013, 16:29:47 »
    Na razie nie znamy oficjalnych składów, nie wiadomo czy jeden czy drugi kluczowy gracz z takich lub innych powodów nie zagra, więc trochę trudno ocenić.

PS: Dla tych którzy nie wiedzą kim jestem: można mnie znaleźć jak codziennie na IG/Nditions...

Offline PK Klan

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -5
    • Polish Knights
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 15, 2013, 18:37:58 »
    Jak już sie nas wciska w  ten teamt to odpisze...

"ja, Goku, Araneus, Smerfo, Warhammer, Lovca, Frugo, Domestos, Resid, Venum" To była by reprezentacja 13-15 lat? Starszych nie bierzesz?

hmmm, nie licząc mnie to może będzie 13-15 lat :)
    Gimbaze dawno skończyłem.

A
    Nie mówie zeby brać retardów z PK takich jak Frugo czy Domestos, ale nad Lovcą i tym podobnym dajcie szanse... Zaraz się zacznie:
    hmmm... oni nie są z PK "geniuszu".

Cb. nie znam, Goku retard, ale mieczykiem pomachać potrafi, Araneus przeciętniak, Smerfo coś tam na koniu może kogoś z 2 razy zabił, Warhammer kto to jest :O, Iovca przeciętniak+, Frugo very funny, Domestos jeszcze zabawniej tyle co raz na Ruski rok z łuku ustrzeli, Resid nie żartuj..., Venum pada na holda.
    hmmm
    może dlatego że jestem starym wyjadaczem i gram w tą g**nianą grę od kiedy wyszła?
    oraz proszę nie używać mojego nicku nadmiernie...

Resid R'ashid

ps-Ciekawe kogo fejkiem jest  "Aumberian Team"...