Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: BRAK LADY ... !  (Przeczytany 1575 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kalmafiozo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    BRAK LADY ... !
    « dnia: Grudnia 29, 2012, 17:06:39 »
    Witam, otóż nie mam żadnej lady w warbandzie... matki są, ale nie ma córek. Są tylko pone wypisane w tej rozpisce postaci, a jak się o nie pytam to jakiś tam lord wskazuje gdzie ona jest... no to ide, a jej tam nie ma... nawet całą calradię przeszukałem ... same matki

JEST TO ORGINALNY MB WARBAND ! Wcześniej na starym kompie mialem pirata i ten sam problem, przez te bugi przestalem wtedy w to grać.Wtedy jednak usunęło mi całą rozpiskę o lady.

PROSZĘ O POMOC !

Offline Bloodwyn89

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: BRAK LADY ... !
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 29, 2012, 18:02:29 »
    Najpierw musisz "poznać" jakąś pannę na uczcie i dopiero potem możesz ją odwiedzać w lokacji jaką wskaże "jakiś tam lord". Przyjedź na ucztę jak Cię ktoś zaprosi, albo sam się wproś po tym jak wygrasz turniej w danym mieście i dawaj Warbandowy Casanovo. :)

Prosto z Górniczej Doliny. Bloodwyn żyje!