Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zaginione przedmioty  (Przeczytany 1969 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline yaey

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zaginione przedmioty
    « dnia: Października 06, 2008, 17:27:19 »
    Miałem w grze taką sytuację, że mój bohater, z garstką innych, został napadnięty przez 40 jeźdźców, przegrał, i stracił mieczyk, rar, samurajski, tzw. dziwny miecz. Po ucieczce, od razy atakował tamtych ponownie. Przy trzeciej walce się udało ich rozbić, w sumie samemu ich rozniósł, jednak nie było już tego rara, chociaż większość innych zabranych przedmiotów odzyskał.

Czy jest możliwość odzyskania jeszcze tego miecza, czy przepadł na zawsze? Można sprawdzić gdzieś w pliku native, gdzie on się znajduje?

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    Odp: Zaginione przedmioty
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 07, 2008, 09:09:40 »
    pewnie złoczyńcy zdążyli go opchnąc u pasera, watpie raczej zeby można było go odzyskac , wogóle to jest słabizna ten dziwny miecz, lepszy jest zabójczej ostrośći miecz wojny, plusem tych rarów jest to że są za darmo

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 07, 2008, 20:04:35 »
    Raczej największym ich plusem  jest wygląd.
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline yaey

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 08, 2008, 02:42:56 »
    Nie tylko wygląd, też sposób walki. Widzieliście dwuręczną katanę jak tnie w grze? Z takim charakterystycznym zamachem. Mnie to aż poraziło, jak super z tą bronią zrobili. Za to mniejszym mieczem, tj. wakizashi się nie pobawiłem. Krótki i bardzo szybki. Równie szybki jest tylko sejmitar, wersja idealnie wyważona.

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 08, 2008, 08:58:10 »
    najlepiej khergiccy lansjerzy wywijaja obustronną lanca, poprostu woltyżerka :), katana też ma jakis"oryginalny" sposób walki

Offline yaey

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 08, 2008, 20:56:02 »
    No sposób walki kataną jest wręcz genialny. Do tego, w praktyce, wydaje się, że ma dużo większy zasięg. Próbowaliście różnym orężem walczyć z konia? Np. mieczem wojny mającym wymiar 130 nie mogłem zahaczyć pieszych, tylko jeźdźców, a piechurów musiałem toporem rozbijać w zwarciu. Jest całkiem sporo broni, i zaletą jest to, że inaczej się nimi walczy. Nie ma tak, że różnią się tylko ilością obrażeń, i że trzeba wybrać największe. Np. kopią nie bardzo można walczyć pieszo, za to spisa się świetnie sprawdza pieszo i na koniu. Tylko, że u mnie, przy pierwszej szarży nie nadaje się na pieszych, za wysoko podniesiona, dopiero po pierwszej nieudanej, niżej jest opuszczana.

Offline Mati

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 10, 2008, 21:04:06 »
    Ja bawiłem się wakizashi, ale jego jedynym plusem jest szybkość, bo po pierwsze jest za mały, a po drugie nieprzydatny chyba, że ktoś lubi się bawić samurajem. Ale za to katana to już coś prawie chyba najlepsza broń w grze jest szybka długa i śmiercionośna.

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 11, 2008, 16:27:52 »
    Tylko się tak zastanawiam co te ostatnie posty miały do tematu "zaginione przedmioty"? Miecza już raczej nie odzyskasz jak zostało zaznaczone w drugim poście, ale możesz poprzez edycje plików sobie go "dodać" do ekwipunku. -.-

Offline wujek_bulus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 12, 2008, 00:48:26 »
    yaey - jak wyzej, nie do odzyskania niestety.