Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NATIVE][Angels] Angels  (Przeczytany 7093 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Senny

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    Odp: [NATIVE][Angels] Angels
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 31, 2012, 10:56:03 »
    Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Strygwyr masz prawo do własnych opinii, lecz czym są one poparte? W PK było większe ogarnięcie kiedyś niż w większości klanów polskich. Co ty możesz o tym wiedzieć, PK hejtowali wszyscy w sumie bez powodu. Jak ktoś miał oberwać to PK. PK miało serwer to wszyscy pisali, że źle jest , że wszystkich banują (banowani byli Ci którzy sobie na to zasłużyli). Gdy PK przestało opłacać serwer znów wszyscy mieli nam za złe bo serwer stał a już nie stoi. Jak ktoś chce się do czegoś przyczepić , to powód się zawsze znajdzie. Czasem trzeba się zastanowić, większość nie zawsze ma racje.
    Tak z innej beczki to tak mało jest nowych klanów bo wszyscy im utrudniają życie. W nowych klanach przeważnie pojawiają się nowe (i młode) osoby. A to, że ktoś przeszedł czy też nie przeszedł mutacji nie powinno nikogo interesować. Siedzą na własnym TS, rozmawiają ze sobą i im to nie przeszkadza. Jeżeli kogoś to denerwuje to po prostu nie musi wchodzić na takie kanały.

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 31, 2012, 11:12:25 »
    Wieksze ogarniecie? prosze Cie, kiedys wszedlem do was na tsa bo mialem jakąs tam sprawe o odbanowanie kogos, to przywitaly mnie glosy bez mutacji, robiac sobie ze mnie jakies glupie dziecinne żarty, cyborg wolal swoje dzieci zeby wyzywaly UFO ktory byl ze mną, kiedy wchodzilem na serwer PK dostawalem jakies teamkille w plecy, PK patryk cisnal mi ciagle po rodzicach, gdzie tu ogarniecie? Tłumacz sie tym, ale spojrz prawdzie w oczy, moze Ty jestes normalny ale przebywasz z bandą retardow, jak to sie mowi: ''z kim przystajesz takim sie stajesz''

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 31, 2012, 12:54:42 »
    CYBORG jest koksem, szczególnie jak się napije :D
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Jarzo

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 31, 2012, 13:45:32 »
    Życzę powodzenia :)

Offline Senny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 31, 2012, 14:29:34 »
    Strygwyr odpowiedź dostaniesz na PW, bo schodzimy z tematu właściwego.

Offline Dawidexe

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 31, 2012, 18:12:03 »
    Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Strygwyr masz prawo do własnych opinii, lecz czym są one poparte? W PK było większe ogarnięcie kiedyś niż w większości klanów polskich. Co ty możesz o tym wiedzieć, PK hejtowali wszyscy w sumie bez powodu. Jak ktoś miał oberwać to PK. PK miało serwer to wszyscy pisali, że źle jest , że wszystkich banują (banowani byli Ci którzy sobie na to zasłużyli).

Cóż, ja pamiętam bezsensowne , dziecinne wyzwisko , lub jazdę po rodzicach, gdy skillem przewyższało się graczy z PK, zaczynały się również TeamKille..... Po kilku razach gdy powiedziałem co o tym myślę i byście się ogarnęli dostałęm Perma ;) Pozdrawiam, ale PK i klany które głównie z PK się wywodzą zawsze będe miał za dzieciarnię pokroju PK
    bo żałosne tłumaczenia Szakora są po prostu żałosne

Offline Dunno

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 31, 2012, 18:28:36 »
    Przecież PK miało roznieść wszystkie drużyny w turnieju xD już na samym początku wpadli na ŻeliWO i coś im się chyba nie udało. Pamiętam te przechwałki ludzi z PK na serwach jak to wygrają. Zresztą kilka dni temu PK_Patryk teamkillował mnie z toporem 2h na spawnie jak wypomniałem im mecz z turnieju, szkoda, że grać nie umie bo to ja dostałem kicka za TK.

Offline Senny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 01, 2013, 13:39:32 »
    Dunno, Żeliwo to byli od początku faworyci, a PK ugrało 2 rundy, na pierwszej mapie nie mieliśmy pomysłu na grę , ale na mieście nordów walka była zacięta.Gdyby nie doszło do rozłamu to zapewne zajęlibyśmy 2 miejsce w grupie. KoH w oficjalnym meczu pokonaliśmy niedawno. Zobaczymy czy KoH wygra więcej niż 2 rundy z Żeliwo , szczerze im tego życzę. Poza tym PK nikt nie dawał od początku dużych szans, większość mówiła, że mecz skończy się 20-0 a PK nawet nie nawiąże walki. Co do Patryka to on został wyrzucony z PK chyba następnego dnia do meczu z Żeliwo , więc nie jest możliwe żeby Patryk pod tagiem PK kilka dni temu Cię teamkilował.

Dawidexe, wolna wola, możesz myśleć co chcesz w Polsce nie jest to zabronione. Równie dobrze ja mogę stwierdzić ,że Żelipapa była dzieciarnią , podczas sparingów padały wulgaryzmy i wyzwiska i wszystko co się od nich wywodzi w mniejszym lub większym stopniu uważam, za dzieciarnię i trolli.

Ale skończmy już z tymi uprzejmościami , jak koniecznie chcesz zmieszać kogoś z błotem to rób to na ts albo na pw. To nie jest temat PK , tylko Angels.

Offline Dunno

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 01, 2013, 14:17:29 »
    Dunno, Żeliwo to byli od początku faworyci, a PK ugrało 2 rundy, na pierwszej mapie nie mieliśmy pomysłu na grę , ale na mieście nordów walka była zacięta
    Tak zacięta, że ŻeliWO trollowało na podstawowym EQ?

Offline Dawidexe

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 01, 2013, 14:18:43 »
    Dawidexe, wolna wola, możesz myśleć co chcesz w Polsce nie jest to zabronione. Równie dobrze ja mogę stwierdzić ,że Żelipapa była dzieciarnią , podczas sparingów padały wulgaryzmy i wyzwiska i wszystko co się od nich wywodzi w mniejszym lub większym stopniu uważam, za dzieciarnię i trolli.

No Ameryki to Ty nie odkryłeś. Cały czas myślę i mówię ( właściwie piszę ) co myślę i co chce. Jak chcesz to sobie stwierdzaj co to Żalipapa po co zaczynasz ich temat ;P

@

Tak zacięta, że ŻeliWO trollowało na podstawowym EQ?

+1

Offline PK Klan

• BANITA
    • Użytkownik
    • Polish Knights
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 01, 2013, 16:51:41 »
    Skoro już wciąga się PK w ten temat to też sobie pospamuje ...

"PK jeden lider (ponadczłowiek, który z nikim się nie liczy)"
    -yhym,jak w większości klanów władza jest zarezerwowana dla 1 os.A niektórzy są zazdrośni.

"Co do Patryka to on został wyrzucony z PK chyba następnego dnia do meczu z Żeliwo , więc nie jest możliwe żeby Patryk pod tagiem PK kilka dni temu Cię teamkilował. "

-yhym,nieogar wyrzucony

"Kiedyś, gdy umawiałem mecz z PK,"
    -kiedyś ja miałem mieczyk i pływałem po wodach Pw-moda.

"Równie dobrze ja mogę stwierdzić ,że Żelipapa była dzieciarnią , podczas sparingów padały wulgaryzmy i wyzwiska i wszystko co się od nich wywodzi w mniejszym lub większym stopniu uważam, za dzieciarnię i trolli."
    -yhym, ZP nie umie się zachować :)

"Pamiętam te przechwałki ludzi z PK na serwach jak to wygrają."
    -morale to rzecz cenna.

"że to drugie PK ...."   i   "rozłam PK "
    -Siedzę sobie na ts3 kiedyś gadam sobie z Noe ,aż tu nagle "ktoś" wbija na kanał i mówi że PK się rozpadło :) Potem się dowiedziałem że to był rozłam :) a teraz patrze i to ma być 2 PK?
    hmmm....
    skomentuje to:
    -Za mało ludzi odeszło żeby nazwać to rozłamem,za dużo mamy członków aby mówić o upadku klanu. Oraz nie chciałbym żeby nasz klan był w jakimkolwiek stopniu połączony z Angelsami.
    Jeżeli tam jest były członek PK to tatuś "Resid" go wydziedzicza.

Resid R'ashid

Offline Dawidexe

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 01, 2013, 17:43:44 »

"Kiedyś, gdy umawiałem mecz z PK,"
    -kiedyś ja miałem mieczyk i pływałem po wodach Pw-moda.

-Za mało ludzi odeszło żeby nazwać to rozłamem,za dużo mamy członków aby mówić o upadku klanu. Oraz nie chciałbym żeby nasz klan był w jakimkolwiek stopniu połączony z Angelsami.

Resid R'ashid

PK kiedyś grało jakiś mecz :O ? Pamiętam jak chyba z 10 razy pisałem do was to zawsze nie bo coś tam, chciałem umówić na miesiąc w przód - nie bo jesteście zajęci, dawajcie za tydzień w niedzielę - nie bo mam w planach pobawić się w oblężenie z klanowiczami. Zacznijcie grać z prawdziwymi klanami , chociaż czekaj większość tych prawdziwych już sobie poszła

A co do ludzi, widzę wielu członków PK w tym odłamie ( ta, ja bym tak to nazwał ) , a to że PK to wielka masówka to Twój Residzie problem i czy chcesz czy nie to nastał u Ciebie rozłam

Pozdrawiam
    Anonimowy Hejter

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 07, 2013, 16:44:23 »
    Buahahaha rozwalił mnie tekst "Tatuś" Resid :* no widze, że już bierzesz się za wychowywanie bachorków z PK co? Dobre i to "Tatusiu" ;0

Offline Senny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 07, 2013, 19:43:01 »
    Jak masz nabijać bezmyślnie posty pisząc nie na temat, to lepiej nic nie pisz. To jest wątek klanu Angels, a w twojej wypowiedzi nie można się dopatrzeć nawet najluźniejszych powiązań do tematu właściwego. Jak chcesz się kłócić to idź na ts albo spamuj na PW, a nie zaśmiecasz forum.

EDIT
    Błędów nie popełnia tylko ten, który nic nie robi.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 09, 2013, 16:31:02 wysłana przez Senny »

Offline Dawidexe

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 07, 2013, 20:34:41 »
    kłucić

Mówisz że jesteście ogarnięci ta ? No to nie będę się kłUcił....