Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szacunek ? Jak zdobyć flagę ?  (Przeczytany 4916 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline szymonex6453

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Szacunek ? Jak zdobyć flagę ?
    « dnia: Grudnia 25, 2012, 14:20:22 »
    Moje pytania :
    1. Co daje przelicznik szacunku ? Sława zwiększa limit garnizonu a szacunek ???
    2. Jak zostać wasalem jakiegoś państwa ? Mam 83 p reputacji u Hetmana Bogdana Chmieleckiego i nadal nie pojawiła się kwestia aby zostać jego wasalem, już przestałem być jego kapitanem najemników.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Szacunek ? Jak zdobyć flagę ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 25, 2012, 14:29:22 »
    Moje pytania :
    1. Co daje przelicznik szacunku ? Sława zwiększa limit garnizonu a szacunek ???
    2. Jak zostać wasalem jakiegoś państwa ? Mam 83 p reputacji u Hetmana Bogdana Chmieleckiego i nadal nie pojawiła się kwestia aby zostać jego wasalem, już przestałem być jego kapitanem najemników.
    1. Szacunek to bodajże jest fakt, że więcej osób ciebie po prostu lubi. Jak założysz swoje państwo, to trudniej ci będzie kogoś zwerbować poprzez niski szacunek. Ja przynajmniej miałem taką sytuacje w modzie 1257 pod Warbanda - miałem dość duży ujemny szacunek i każdy mi wypowiadał wojnę.
    2. Idź po prostu do króla, cara czy kogoś tam innego i spytaj się o wasalstwo. Po kilku dniach (coś w tym stylu) powinieneś dostać możliwość wyboru sztandaru.
    Pozdrawiam, Prußak
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline szymonex6453

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 26, 2012, 17:24:36 »
    W takim razie jak zwiększyć lub zmniejszyć poziom szacunku ? Wiem, że 1 sposób to wypuszczanie pokonanych generałów, ale czy to wszystkie możliwości ?
    Szczególnie mi zależy aby być wasalem Wojska Zaporskiego  (43 p ), poszedłem do Chmielnickiego i żadnej kwestii o wasalstwo nie było :/ ( W tym momencie mam 100 p u Chmielnickiego, 250 sławy). Może najpierw mam zdobyć jakąś włość ?

Offline szymonex6453

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 26, 2012, 19:32:34 »
    Jeżeli Chmielnicki ma być w twierdzy to jak go tam wysłać bo od 60 dni bez przerwy krąży naokoło Perejesława ;/