Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris mod - jak się ożenić?  (Przeczytany 1163 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kik0z

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Life is too short.
    Floris mod - jak się ożenić?
    « dnia: Grudnia 23, 2012, 10:33:35 »
    Witam, jak się chce ożenić z panną Gaetą to mówi: "Nie wiem, gdzie się podział mo niespokrewniony, który zgodnie z tradycją powinien nadzorować nasz ślub. Może powinniśmy poczekać, aż się znajdzie..." Czekam już z trzy tygodnie i co chwile mówi to samo. Pomóżcie.
    "Nie jest się silnym wtedy gdy idziesz chodnikiem w pięciu, a boi się ciebie jeden, lecz wtedy gdy idziesz sam, a boi się ciebie pięciu."
    "Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę ale sprawienie aby tamci skurwiele umierali za swoją." ~ Generał G. Patton

Offline MOHAWK_Marchewa

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    Odp: Floris mod - jak się ożenić?
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 20, 2013, 21:27:53 »
    Musisz chyba iść do jej ojca lub brata, robić u niego questy, żeby miał z tobą lepsze stosunki, a potem się spytać co z wami będzie (ty i Gaeta oczywiście) a on się zgodzi i potem idziesz do twojej laski i się dzieje... Tak wywnioskowałem z tekstu co ona mówi... mam nadzieję, że pomogłem... ;) nie obraź się, że nikt nie odpowiedział od pół roku :)
    Cytat: Batmacik
    Ku*wa, jak można zabierać mi fragi z łuku? Cygany zasrane.

Cytat: Sir Luca
    widzę, że niektórzy już dawno bana nie mięli...
    Ahhh ta ortografia...

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Floris mod - jak się ożenić?
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 21, 2013, 20:37:33 »
    Skoro "powinien nadzorować nasz ślub", to pewnie ma już zgodę opiekuna. Może jest na jakiejś kampanii lub w niewoli. Popytaj się wasali królestwa, z którego opiekun Twojej lady pochodzi o miejsce jego pobytu.