Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Czemu otaczają mnie tchórze?  (Przeczytany 1617 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SabatonerPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Czemu otaczają mnie tchórze?
    « dnia: Grudnia 20, 2012, 21:15:08 »
      Witam. Mój problem jest następujący, a mianowicie gdy zbieram kampanię wojenną u Rzeczypospolitej ( jestem królem ) i zdobywam zamki, miasta, twierdze, pustosze wsie, gromię pojedynczych wrogów to jest dobrze, natomiast gdy spotkają się dwie kampanie wojenne, np. Rzeczpospolita i Kozacy, to moi się rozpraszają i uciekają gdzie pieprz rośnie (ewentualnie zawrócą na pojedynczego wroga, który odważy się odłączyć od swojej armii i ruszyć w pościg) i wracają do mnie dopiero gdy zniknął przeciwnikowi z pola widzenia. I to nie tylko tak w Rzeczypospolitej się dzieje. Nawet mając przewagę liczebną to i tak muszą spierniczać. A czasem, jak np. jest 5 moich i 15 wasali wroga, to jak dopadną wszyscy jednego mojego, cała reszta stoi tuż przy polu bitwy i się przyglądają, a jak bitwa się skończy, to spierniczają.