Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Instalacja  (Przeczytany 2998 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline flapek1990

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Instalacja
    « dnia: Grudnia 17, 2012, 00:35:22 »
    Witam! Jestem nowy na tym forum także witam! :) Mam prośbę, mógłby ktoś mi napisać jak krok po kroku zainstalować tego moda (jaką wersje M&B kupić skąd sciągnąć, itp.) był bym bardzo wdzięczny, gdyż nie mogłem znaleść nigdzie na forum podobnego tematu, pozdrawiam

Offline wisnia2320

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Instalacja
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 24, 2013, 11:33:07 »
    Starszych wersji nie musisz instalować.Je wystarczy przenieść do folderu Modules z główną grą i modem. A później włączasz przez IronLuncher i koniec. Ale to w plikach TLD masz IronLuncher, gry nie włączasz przez zwykłe M&B. A co do wersji 3.23 to masz chyba oddzielną instalacje i możesz już grać przez zwykłego M&B, ale w inne mody już na tej wersji nie pograsz.
    Nie ważne czy jesteś biały, czarny, czerwony czy żółty. Ważne, że jesteś miły dla mnie to ja będę miły dla Ciebie.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Instalacja
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 24, 2013, 16:53:50 »
    Przecież jest wszystko w podwieszonym wątku w pierwszym poście: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=8746.0