Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam Wszystkich.  (Przeczytany 950 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Guardian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam Wszystkich.
    « dnia: Października 02, 2008, 17:14:08 »
    Witam Administratorów oraz Wszystkich urzytkowników forum. Na imię mam Grzegorz i zaliczam sie raczej do starszej wiekowo grupy graczy. M&B odkrylem stosunkowo niedawno, dozo czytam na temat tej gry i zaczynam powoli się wczuwac w jej klimaty chociaz właściwie to jeszcze nie mam pełnej jej wersji.Sądze że wkrótce to nastanie i bede mógł z całą przyjemnośćia wybrać i kreować swoją postac od samego początku. Nie wiem jeszcze jaką klasę postaci wybiorę ale będzie nosiła nik Guardian.Nadrabiam zaległości z młodosći gdyż kiedyś nie było dostępu do tego typu wynalazków jakimi są komputery :) A tak poważnie grałem już w różne gatunki gier, ale ta może pochłonąć mnie na długie miesiące a może i lata.
    Pozdrawiam wszystkich.
    Guardian                                                           

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Witam Wszystkich.
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 02, 2008, 18:37:39 »
    Kolejny kulturalny użytkownik... za niedługo Alkhadias na pewno napisze to co ja chciałem napisa ćXD.... A na razie Przywituję Ciętm
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 02, 2008, 21:01:30 »
    Nie pomyliłeś się Pablo77. A więc z tego co pamiętam już Cię powitałem, ale przez grzeczność zrobię to znowu. Witam Cię Guardianie. Oczywiście aż się dziwie, że w tak krótkim odstępie czasu powstało kilka powitań i ku mej wielkiej radości znowu mogę pochwalić nowego użytkownika za to, że napisał przywitanie. Moim zdaniem jest oczywiste, iż trzeba się przywitać i dziwie się czemu tak niewielu to robi. Chwali się kultura wypowiedzi oraz miejmy nadzieję wiek, który powinien świadczyć o człowieku (choć w pewnych wypadkach to zawodzi :D). Nie pozostaje mi nic innego jak pozdrowić Cię oraz życzyć Ci miłej współpracy na forum.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Grejaton

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 03, 2008, 16:33:29 »
    Kilka dni temu i ja napisałem tu swój post powitalny. Cieszę się, że coraz więcej osób zaczyna poznawać grę i pisać na forum. A co do pełnej wersji to pewnie wiele osób czeka na polską pudełkową wersje. Ja sam jak tylko wrócę do kraju zamierzam ją sobie sprawić i postawić na półeczce ku uciesze wszystkich mych zmysłów. Witam serdecznie