Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zmiana skrótu w grze [ctrl+x]  (Przeczytany 1203 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline NordWarrior

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zmiana skrótu w grze [ctrl+x]
    « dnia: Października 02, 2008, 17:11:56 »
    Czy jest taka możliwość, a jeśli tak, to w jaki sposób mogę zmienić skrót w M&B [ctrl+x] na np samo X? Czyli, że nie muszę wciskać ctrl+x tylko jakiś tam ustalony przeze mnie JEDEN klawisz. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc!

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Zmiana skrótu w grze [ctrl+x]
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 02, 2008, 18:35:06 »
    Ale dlaczgo kod nazywasz skrótów.... I widziałeś w jakiejś grze żeby dało się zmieniać kody??
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline NordWarrior

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 02, 2008, 21:15:50 »
    Ponieważ jest to to skrót- klawiaturowy. A, że odpowiada za kod, to już inna bajka, z resztą co za różnica? Nie widziałem, bo mnie się tym nie zajmuje/interesuje, dlatego też pytam czy jest coś takiego możliwe.

Offline AdamSBN ( Selorin )

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 02, 2008, 21:35:29 »
    ... Spoko gość xD. Na forum gtasite też pytałeś się jak skrócić kod na leczenie ?.
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 02, 2008, 23:21:12 »
    Lenistwo ^_^ Użycie dwóch klawiszy na raz chyba nie jest aż tak czasochłonne, ani nie wygodne.
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili