Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Puchar Polski - Media  (Przeczytany 7671 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Overgrowth

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Puchar Polski - Media
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 08, 2013, 14:26:54 »
    Myślę, że idealne do działu "Media" - trochę wywodów na temat skilla graczy z ZeliWO jakiegoś nołnejma z KoH
    (click to show/hide)
    Kto jak kto, ale gość z KoH z pewnością najwięcej wie o ich skillu :)

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 08, 2013, 14:31:20 »
    Będą te media IvE? Wczoraj pisałeś, że będą albo wczoraj albo dzisiaj i nadal nie ma :(

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Overgrowth

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 08, 2013, 14:36:15 »
    Napisał że MOŻE będą dziś

Offline CzyzaK

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 08, 2013, 14:59:49 »
    Widzę, że pan Exetes troszkę przecenia swoje siły... Praktycznie Cię nie znam, na Nativie nie widzę, ale patrząc na Twoją przeszłość klanową, którą podałeś w jakimś tam poście to naprawdę masz się czym chwalić... ZKM, OFR :o. Do Blasta i Trebrona chyba jednak trochę Ci brakuje :D

Offline Dawidexe

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 08, 2013, 15:12:56 »
    Widzę, że pan Exetes troszkę przecenia swoje siły... Praktycznie Cię nie znam, na Nativie nie widzę, ale patrząc na Twoją przeszłość klanową, którą podałeś w jakimś tam poście to naprawdę masz się czym chwalić... ZKM, OFR :o. Do Blasta i Trebrona chyba jednak trochę Ci brakuje :D

Nawet w ZKMie i OFRze był słabiakiem, a nie tak że "gwiazdą" klanu, dzieciak próbuje się dowartościować ;P
    bo żałosne tłumaczenia Szakora są po prostu żałosne

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 08, 2013, 15:50:52 »
    Dajcie człowiekowi spokojnie wrócić do domu.. oto obiecane media:

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Zapowiedź 3 Kolejki Pucharu Polski
    - Mecz kolejki

Kingdom of Heaven vs ŻeliWO 

Zdecydowanie mecz kolejki. Obie drużyny śpiewające przeszły przez swoje poprzednie mecze. W tej chwili w grupie A, prowadzi KoH - jednak przewaga jest minimalna. Oba zespoły są bardzo zmotywowane aby wygrać ten mecz. W szeregach ŻeliWO panuję jednak rozprężenie, a KoH zagra bez swojego kluczowego zawodnika - Goka, który został wykluczony na jeden mecz z turnieju. Bez względu na wynik oba zespoły zagrają dalej, kwestia tylko tego czy w barażach czy już w fazie pucharowej. Więc możemy oczekiwać, iż żaden klan nie odpuści aż do końca - stawką jest pewne miejsce w fazie finałowej. Faworytem meczu jest ŻeliWO, ale nie jest to takie oczywiste zważając na ostatnią formę KoHu, mimo osłabienia tego ostatniego klanu czeka nas interesujące spotkanie.

Guards of Warband vs Warsong Clan

Pojedynek o pierwsze miejsce w "grupie śmierci". Jest to bardzo ważny mecz dla "Kruków". O ile podopieczni CarpeDiema mają już zapewnianą grę dalej, WSC nie już tego takie pewne - szczególnie jeśli nie wygrają lub nie zremisują tego meczu. GoW jednak na pewno nie odda łatwo pola WSC, mierzą oni na pewno wyżej niż baraże i będą chcieli wygrać ten mecz. Obie drużyny spisywały się dobrze, ale zdecydowanie lepiej wypadł GoW i to oni będą faworytami tego spotkania. Zapowiada się ciekawy pojedynek.

-.
    Hitmen Clan vs Warriors

HITMENi w ostatnim spotkaniu rzutem na taśmę wywalczyli remis oraz szansę gry w dalszej części etapu turnieju. Niestety aby marzyć o barażach muszą wygrać mecz bardzo wysoko i liczyć na korzystny wynik spotkania GoWu z WSC. Warriorsi przegrali oba mecze po wyrównanej walce, ale nic po tym jeśli kończą swoją przygodę z Pucharem Polski. Warriorsi na pewno będą chcieli wygrać swoje ostatnie spotkanie i zakończyć turniej z pozytywnym bilansem. Wynik jest trudny do przewidzenia, ale stawiałbym jednak na HITMENów - jedno jest pewne będzie ciekawie.

Armia Koronna vs Iron Knights

AK można już chyba spokojnie nazwać największymi pechowcami turnieju. Drobne niedopatrzenie spowodowało przegranie meczu walkowerem na rzecz CoWu. AK tym samym pozbawiło się jakichkolwiek szans na awans, mimo zwycięstwa w meczu, które nie zostało jednak uznane. Najlepsza ekipa z dzikich pól pokazała, że mogą być groźni. Iron Knights to rozczarowanie turnieju, mimo szumnych zapowiedzi nie pokazali zbyt wiele - największą ich porażką było przegranie wygranego meczu z CoWem przy stanie 8-2 po pierwszej mapie, a PE po prostu nie dało im szans. Obie drużyny grają swój ostatni mecz i obie nie będą chciały kończyć turnieju na ostatniej pozycji. Osobiście stawiam na AK, które zaprezentowało się z dobrej strony ale byli po prostu pechowi.

Call of Warband vs Polish Eagles

Szczęśliwa passa CoWu najprawdopodobniej zakończy się wraz z tym meczem. Po wygraniu przegranego meczu z IK i po walkowerze na ich korzyść CoW zmierzy się z PE. "Orły" dotychczas gromią wszystkich jak leci i nie oglądają się za siebie, zatrzymani zostaną najprawdopodobniej dopiero w fazie finałowej. PE ma świetny bilans punktowy oraz zdecydowanie lepszy skład od CoWu. Nie można jednak spisywać na straty CoWu, są silnie zmotywowani i walczą do samego końca i potrafią wygrywać nawet w beznadziejnych sytuacjach pokazał to mecz z IK. PE więc będzie musiało potraktować przeciwnika poważnie tym bardziej, że stawką jest pierwsze miejsce i spokojne miejsce w fazie pucharowej zamiast niepewnych baraży.

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 08, 2013, 18:51:16 »
    Więc uno. Dawidzie nic o mnie nie wiesz, nic nie widziałeś i nie tobie było mnie oceniać. Podałem ZKM i OFR z tego powodu iż byłem w nich najdłużej, i śmiem twierdzić że byłem tam jednym z lepszych graczy. Ale wszystko się okaże po meczu. A tak dot. pana który opublikował moje wiadomości na "Prywatnym forum klanu KoH" mam teraz prawo podać cię do sądu o publikowanie moich słów bez mojej zgody, mam nadzieję iż masz tego świadomość. Z góry dziękuję.

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 08, 2013, 18:57:48 »
    Hahahaha, niestety ale w internecie wszystko co publikujesz jest do uzytku publicznego, dziekuje

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 08, 2013, 19:43:51 »
    Strygwyr chcesz się przekonać że jest taka możliwość? Napisz np coś obrażliwego o Kaczyńskim, za kilka dni możesz spodziewać się policji. P.S jak forum jest ukryte i przeznaczone dla określonych osób to już jest to prywatne. Lecz pewnie wszystko to moja wina, wkońcu najlepsi gracze z polski to jacyś mistyczni przywódcy i mają prawo wszystko publikować i robić, tylko oni mają prawo oceniać innych graczy mimo iż inni też wiedzą. Oto cała prawda o tych kilku członkach ŻeliWO: Jesteśmy najlepsi, wszystko możemy, wszystko wiemy, nikt nam nic nie zrobi i my mamy prawo oceniać innych, a jak ktoś nas oceni lub nam się nie spodoba jego zdanie to hejt. Płakać mi się chce ...

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 20, 2013, 23:06:32 »
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Zapowiedź baraży Pucharu Polski
    - Mecz kolejki

Kingdom of Heaven vs Warsong Clan 

Mecz, który prawdopodobnie będzie kluczowy do wyjścia z baraży na pierwszym miejscu. WSC po dość szczęśliwym wyjściu z grupy i średnich meczach w grupie mają szansę pokazać na co ich stać. KoH natomiast po odrobieniu lekcji z meczu z ŻeliWO oraz powrocie "gwiazdy" Goku do składu mają nadzieję na wysokie zwycięstwo. Mecz zapowiada się niezwykle interesująco i ciężko jest wybrać faworyta. Jeśli uda się to załatwimy stream, bo taki mecz to aż żal ominąć.

Warsong Clan vs Call of Warband
    Call of Warband po swoim równie szczęśliwym wejściu do grupy co przeciwnicy (walkower z AK) mają może małe nadzieje na wyjście z baraży, ale jak sami zapowiadali chcą namieszać WSC i KoH. Mecz nie tyle interesujący co wyrównany, jednak długi staż w Warbandzie oraz sporo doświadczonych graczy stawia WSC jako faworyta meczu.

Call of Warband vs Kingdom of Heaven
    Chyba nie muszę się rozpisywać, bo wszystko co powinno być o tych dwóch klanach jest wypisane wyżej. Jedyne co mogę tutaj dopisać to wytypowanie faworyta, którym jest jak mi się wydaje KoH aczkowiek CoW tanio skóry nie sprzeda.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 04, 2013, 22:57:59 »
    Zapowiedź półfinałów Pucharu Polski
    - Mecz kolejki

Kingdom of Heaven vs Call of Warband

Powtórka meczu z grupy barażowej. Pierwsze spotkanie wygrał CoW 11:9, ale KoH ma szansę się odegrać. Mecz o tyle ciekawy, że Kingdom of Heaven i Call of Warband (wcześniej Sword of Valor) mają ze sobą na pieńku. Tym razem zagrają na zwykłym serwerze, gdzie nie będzie lagowało żadnej drużyny. Niestety z wypowiedzi Jaganga można się dowiedzieć, że prawdopodobnie oddają mecz walkowerem a szkoda, bo mogło być co najmniej ciekawie.

Warsong Clan vs Guards of Warband
    WSC wygrywając grupę barażową dostali się do półfinału. Ten mecz to również powtórka z fazy grupowej. Tamtejszy mecz wygrał GoW, lecz czy tym razem coś się zmieni? Jest to bardzo możliwe, gdyż ostatnie meczu WSC przechodzi śpiewająco. Drużyna Warcrowa wzmocniła się o 2 dobrych członków, ale GoW jak wiadomo ma swoich silnych sojuszników z zagranicy.

Polish Eagles vs ŻeliWO
    Finał w półfinale, obie drużyny są pretendentami do tytułu. Prawdopodobnie będzie to najbardziej zaciekły mecz w Pucharze Polski. Sporą stratą byłoby go nie nagrać, więc pilnie szukamy streamerów! Faworyta bardzo ciężko się doszukać, wydaje mi się jednak że jest nim ŻeliWO.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2013, 20:17:27 wysłana przez Rome »
    DANCE OR GET BANNED

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 12, 2013, 09:55:08 »
    Zapowiedź fazy pucharowej Pucharu Polski
    - Mecz kolejki

Guards of Warband vs Polish Eagles    
    No i się doczekaliśmy FINAŁ. Zapewne większość ludzi (w tym również ja) spodziewaliśmy się ŻeliWO w walce o puchar. PE zszokowało polską scenę pokonując w niezwykle wyrównanym pojedynku przeciwników 11:9. Jako ciekawostkę dodam, że finaliści nie przegrali jeszcze żadnego meczu, więc już niedługo ktoś będzie musiał przełknąć gorycz porażki.

Warsong Clan vs ŻeliWO
    WSC przeżyło déjà vu z fazy grupowej przegrywając z GoW takim samym wynikiem jak wcześniej. ŻeliWO po ciężkim meczu odpadło od walki o puchar. Mecz bardzo interesujący, bo spotykają się starzy weterani. Jestem ciekawy czy mecz się odbędzie, bo po porażce z PE, ŻeliWO zrezygnowało z grania w Nations Cup 13. Oznacza to, że również z Pucharze Polski?
    DANCE OR GET BANNED