Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Item editor - pytanie  (Przeczytany 1387 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mati

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Item editor - pytanie
    « dnia: Października 01, 2008, 20:48:33 »
    witam wszystkich jestem nowy na forum ale w Mount & Blade już jakiś czas gram i mam pytanie czy jest możliwość że jak wybiore sobie jakiś przedmiot w item editorze to że moge go przypisać np. do Inventory ?? Jeśli ktoś wie jak to zrobić to proszę o szybką odpowiedź... z góry dziękuje :)

Offline kubektheone

• Użytkownik
    Odp: Item editor - pytanie
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 03, 2008, 10:48:56 »
    Nie wiem jak to zrobic bezposrednio ale mozesz w sekcji Flags zaznaczyc Merchandise, a pod Modifiers zmniejszyc Cost (jesli jest zbyt drogi) i zwiekszyc Abundance ( o ile sie nie myle zwieksza czestosc wystepowania konkretnego przedmiotu u kupcow - niestety nie wiem jaka jest maksymalna wartosc ). Po wykonaniu tych czynnosci mozesz dany przedmiot kupic. Cheater ;).

Offline Orm

• Użytkownik
    • Gorąca woda, zdrowe zęby, miękki papier toaletowy.
      • W-szawa.alterBlog.pl - kontrkulturowy blog dziennikarski
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 03, 2008, 11:47:53 »
    Zaraz tam cheater! Może modder? Może zrobił jakiś ciekawy przedmiot i nie może się doczekać by wypróbować go w akcji? ;)

Offline Mati

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 03, 2008, 16:17:04 »
    Szczerze to Orm ma racje bo zrobiłem gladiusa rzymskiego może i za piękny to on nie jest ale narazie to początki i chciałbym go kurcze mieć a szukałem w
    każdym mieście i nic nigdzie nie było dlatego chciałem spróbować w item editorze ale za wszystkie podpowiedzi bardzo dziękuje :D

Popraw trochę swoją pisownie. Fakt, że nie nie popełniasz błędów ortograficznych nie zwalnia Ciebie z interpunkcji. Tak samo kubekheone, chłopaki- piszecie poprawnie po polsku na tym forum, albo wcale;)
    « Ostatnia zmiana: Października 03, 2008, 23:26:30 wysłana przez Oktawian »