Również gratuluję własnego subforum. Widać ,iż pracę posuwają się szybko i zgrabnie w dobrym kierunku. Gdy wczoraj siedziałem o 23.00 zupełnie znudzony, wszedłem jak co dzień na ten temat szukać jakiś nowych materiałów czy wiadomości. Ale miałem nosa! Akurat zjeżdżałem pomalutku w dół strony. Widziałem jakiś link ,który przeniósł mnie gdzieś na inną podstronę forum i klik! Patrzę, patrzę a tu filmik! No pięknie- myślę sobie ,będzie 10 min seansik na dobranoc :) Jeah moje dwie ulubione frakcje w ciekawych ,,oblężynach'' . Efekty nawet fajne w trailerze. Tyle ,że czasami widać klatkowanie. Film spodobał się mnie i mojemu starszemu bratu bardzo. (Do tego stopnia ,że sam zaciekawił się Heroes III).Bardzo fajny pomysł z wykorzystaniem księgi zaklęć z trójeczki. Widać ,że było dużo roboty ale warto było. Dziękuje za filmik czekamy na was następny krok. Może niedługo nawet pojawi się data premiery (dobrze myślę?). Tak czy siak, gratuluję i kontynuujcie swój wspaniały projekt ,,Odrodzenie Bohaterów Mocy i Magii 3''. RoE znowu się odrodzi tym razem w nieco inny sposób.