Panowie, to dam kilka obrazkow jutro, dzisiaj jestem zmeczony (dyzur w barze :P). Wczoraj wysłałem "moda" (moja wersę L&R by Nick Altman), znajomemu z TW. Specjalnie dla niego musiałem pozmieniac nazwy z pol=>ang. Niestety zapisałem przed zrobieniem kopii skryptow, ale mam nadzieje ze nie bedzie wam to przeszkadzac. Podsumowując, oddziały,miasta i inne nazwy w wersji ang. Jak ktos by chciał, to zachecam do ściagniecia Troops Editor. Fajny program, mozecie zmieniac w nim nazwy (prawie wszystkiego) oraz uzbrojenie i opancerzenie dowolnych jednostek.
Mam jeszcze kilka ciekawych banerow na oku, moze uda mi sie "spłodzic" coś ciekawego. Podkreslam jeszcze raz to nie moj mod. To moja "interpretacja" moda luigi'ego (D&M), następnie NICK'a ALTMAN'a(L&R). Poza kilkoma texturami, banerami, zmianami w drzewkach i zmianami w uzbrojeniu i opancerzeniu jednostek, w "modzie" nie zobaczycie nowych modeli ani innych tzw "features" :P
PS: Dalej jak chcę zrobic "c,z" -(wiecie), to włącza mi się instalacja sterowników ATI. Oczywiscie dla pewwnosci zgodziłem sie na instalacje, ale nic to nie dało, chyba czeka mnie format C:
... ale dosc offtop'u w topic'u "WEMW" ... bo Gedus i Alkhadias się będą "gniewac" :)
Edit: Sorki Panowie ... znów zapiłem, ale wiecie ... wakacje, praca na ranną zmianę, laska u rodziny(nawet nie wiem gdzie dokładnie :P), kumple na ławce na osiedlu itd.
Jutro (ale nie na 100%) dam kilka screen'ów i postaram sie założyc nowy topic zeby nie "śmiecic" w WEmW. Jutro o ile nie zapije ... :P
Musicie wykazac się cierpliwoscią i odrobiną wyrozumiałości, liczę na Was.