Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Facebook, facebook?  (Przeczytany 2205 razy)

Opis tematu: Problem z włączeniem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Facebook, facebook?
    « dnia: Listopada 30, 2012, 23:23:47 »
    Wiem że temat niezbyt pasuje, ale mam bardzo duży i irytujący problem. Używam google chrome. W zasadzie od trzech dni co 20-30 minut wyłącza mi się na 10 minut facebook. Jest komunikat, mija 5 minut, strona działa normalnie. Zastanawia mnie czy spotkaliście się z podobnym problemem, jeśli tak to czy wiecie może jak go rozwiązać? Za pomoc z góry dziękuję.

Komunikat jest prosty:

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony www.facebook.com

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: Facebook, facebook?
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 30, 2012, 23:30:13 »
    Też tak dziś miałem, używam Chrome. FB chwile mi nie działało to zresetowałem przeglądarkę i było dobrze, od tego czasu występują jedynie drobne lagi. Masz tak tylko dziś czy wcześniej też tak miałeś?

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 30, 2012, 23:34:36 »
    Tak jak mówię. Od 2-3 dni.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Piotr246

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Kto pyta nie błądzi
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 30, 2012, 23:48:15 »
    Chrome pomaga ludziom zwalczyć uzależnienie od fejsa :P
    Polecam - http://www.youtube.com/watch?v=EEznaaNTbKQ
    Jedna z najlepszych gier ze Steama, poniżej 10 euro (bez przeceny)

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 01, 2012, 10:13:37 »
    To wina indeksowania google, można  poprostu wejść na swojego majla bez hasła. Do tego dochodzi kupa spyware , które są zawarte na facebooku i masz swoja odpowiedz Argaleb..być może się myle, ale nie myle sie z jednym ,Wielki brat patrzy na was z facebooka. ..jak chcecie mieć zdrową psyche to dajcie se spokój z tym globalnym szpiegiem^^

,,LUBIE TO,,^^^^

Jeszcze dodam,że na Firefoxie nie miałem tych problemów z indexowaniem a wiadomo,że Chrome ..to wytwór Google.
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 01, 2012, 11:04:16 »
    Ja mam ten sam problem a używam Firefox :) Więc to nie jest przez Chrome. Zapewne przez internet.

Offline harry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 01, 2012, 11:08:42 »
    To wez se ADBLOCKA zainstaluj...wtedy macke Cukierberga zatrzymasz^^
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 01, 2012, 11:09:40 »
    Możliwe, że to Internet, bo ostatnio mam podobny problem... na kazdej stronie. UPC cos nawalalo ostatnio. Sprobuj tez wyczysc cache/ciastka przegladarki.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline harry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 01, 2012, 11:14:32 »
    jakbyście internetu nie mieli to nie byłoby tego problemu, proste...indeksowanie majli  powoduje ,że ten problem macie..+konto na facebooku

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 01, 2012, 11:38:57 »
    Ja tam żadnego problemu nie mam na żadnej stronie (facebook, czy inne)  - dla mnie masz problem z internetem.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 01, 2012, 12:52:05 »
    Każda inna strona działa ekspresowo i szybko.

Harry, wiem że Facebook to globalny szpieg. Ale jesteśmy szpiegowani na każdym kroku, wszędzie, a Facebook jest tu najmniejszym problemem.