Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zaciecie sie postaci na mapie swiata  (Przeczytany 959 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline horton11

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zaciecie sie postaci na mapie swiata
    « dnia: Listopada 30, 2012, 10:13:31 »
    Witam mam taki dziwny problem otuz na mapie swiata gonilem jakiegos lorda i doszlo do walki wygralem i odrazu zapisalem i chce isc dalej i nie moge sie ruszyc co to ma byc. Dobra mysle sprawdze cheaty i teleportuje sie i nadal to samo czy da sie to naprawic?

Offline Xsardas333

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • Za Imperium! DaRKsIDer is BACK!
    Odp: Zaciecie sie postaci na mapie swiata
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 30, 2012, 12:22:04 »
    Dziwne... jak kody nie działają a postać nie chce się ruszać to niestety może być to bardzo wredny bug :/
    Spróbuj odczekać trochę czasu w obozie albo na spacji. Jeśli nie pomoże a nie masz wcześniejszego sejwa to zwolnij całe wojsko to może cię ktoś zaatakuje a potem naprawi się bug ;)

Oczywiście jeśli to też nie zadziała to chyba tylko zostaje zły przycisk Nowa Gra :C

Offline horton11

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 30, 2012, 12:40:37 »
    Tylko jest taki problem ze ja tam ma ze 120 woja i obok mnie przebiega cala kampania i mnie wogole nie widza ,na 100% mam z nimi wojne. Nowej gry nie oplaca mi sie zaczac bo mam 570 dzionek :(. Odinstalowuje gre ;) ,zarty na bok bede gral w NW .

Dzieki za chec pomocy.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 03, 2012, 23:34:39 »
    Może zrób re-instala.
    A może masz jakieś backupy w folderze z save'ami? Jeśli tak, to zrób backupa przed bitwą i może tak spróbuj.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.