Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Propozycje i pytania  (Przeczytany 24980 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Propozycje i pytania
    « Odpowiedź #120 dnia: Stycznia 19, 2013, 17:40:22 »
    Rome ogarnął sytuacje, a moja niedyspozycja powinna się skończyć do końca baraży.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #121 dnia: Stycznia 28, 2013, 07:50:31 »
    Odnośnie naszego meczu z WSC. Na spotkaniu rady było wyraźnie powiedziane, że każdy może prosić o screeny drugą stronę jeśli coś podejrzewa. Jeśli jedna strona wystosuje taką prośbę to sędzia powinien to poprzeć. Idąc dalej, WSC wstawiło większość screenów, jednakże nie ma akurat tych osób na których nam najbardziej zależało - tj. konnych.
    Otóż opis sytuacji:
    Kerth na chwilę musiał iść więc schował się na respie. To niby nic dziwnego, nasz team padł przed ich respem w makabrycznej szarży, i co się dzieje? Nagle niespodziewanie cały team kieruje się za dzielnym konnym który zmierza akurat do tego drzewa gdzie on stoi. Przypadek? Z pewnością :)
    Liczymy, że administracja całego turnieju przyczyni się do naszego apelu i coś z tym zrobi, przecież wszyscy chcą uczciwe zakończyć grę, wiedząc, że przegrali grając z klanem który nie stosował żadnych wspomagaczy.
    Pozdrawiam, Aharo.

Offline Arya

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #122 dnia: Stycznia 28, 2013, 08:18:30 »
    Odnośnie naszego meczu z WSC. Na spotkaniu rady było wyraźnie powiedziane, że każdy może prosić o screeny drugą stronę jeśli coś podejrzewa. Jeśli jedna strona wystosuje taką prośbę to sędzia powinien to poprzeć. Idąc dalej, WSC wstawiło większość screenów, jednakże nie ma akurat tych osób na których nam najbardziej zależało - tj. konnych.
    Otóż opis sytuacji:
    Kerth na chwilę musiał iść więc schował się na respie. To niby nic dziwnego, nasz team padł przed ich respem w makabrycznej szarży, i co się dzieje? Nagle niespodziewanie cały team kieruje się za dzielnym konnym który zmierza akurat do tego drzewa gdzie on stoi. Przypadek? Z pewnością :)
    Liczymy, że administracja całego turnieju przyczyni się do naszego apelu i coś z tym zrobi, przecież wszyscy chcą uczciwe zakończyć grę, wiedząc, że przegrali grając z klanem który nie stosował żadnych wspomagaczy.
    Pozdrawiam, Aharo.

7:50 :D widzę że spać w nocy nie mogłeś przez ten mecz. Ja muszę zaraz śmigać na egzamin więc tu zajrzałem, licząc że będę miał okazje pośmiać się z podobnego posta. Słyszałeś o czymś takim jak komunikacja głosowa? Nie jest to niedozwolone i jak jedna osoba widzi ostatniego wroga, to reszta już wie w którą stronę ma biec, genialne! Prawda? Swoją drogą, na pierwszej mapie, gdy graliśmy Vaegirami, a większość waszego teamu siedziała w domku, cała nasza drużyna przeszła przed wami kierując się do innej części mapy. Tam znajdujemy waszego kusznika, strzelającego gdzieś w stronę statków, i w głębokim poważaniu ma że pięciu naszych piechociarzy klepie go właśnie po plecach :D
    To co według was jest u nas "wspomagaczem" to nic innego jak zgranie i doświadczenie, dlatego piszę tego posta zamiast powtarzać materiał na egzamin, bo ogarnia nasz cały klan pusty śmiech kiedy oskarżacie nas o oszustwo w zwykłej grze, którą gramy tylko i wyłącznie dla przyjemności na takich czy innych eventach.
    Na zakończenie tych wypocin, Goku i Warhammer nie wykrają za Ciebie meczu, chodź oboje prezentują bardzo wysoki poziom, liczy się zespół. Pogódź się z tym!

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #123 dnia: Stycznia 28, 2013, 10:04:32 »
    Otóż opis sytuacji:
    Pozdrawiam, Aharo.

Warto grać w Warbanda dla takich postów jak ten :)

Arya już Ci wyjaśnił precyzyjnie sprawę. Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie to raczej naturalne, że jak się szuka jednego z graczy, to pierwszym miejscem jest resp. A potem już tylko takie coś, co się nazywa mikrofon i TeamSpeak. Wyobraź sobie, że to potrafi zdziałać o wiele więcej niż kilku dobrych graczy :)

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #124 dnia: Stycznia 28, 2013, 10:23:00 »
    Aharo, nie chce sie wtracac ale z tego co wiem to na meczu z zeliwo wy tez uzywaliscie do tego wallhacka, i jedna osoba od was otwarcie sie do tego przyznała, wiec najpierw spojrz na Siebie, a potem na innych. szukasz wymwki dla porazki, byliscie po prostu slabsi. WSC do powazniejsi ludzie, i wedlug mnie nie zanizali by sie do tego poziomu. Zeby spadac tak nisko zeby oskarzac innych o cos co caly czas robisz sam, trzeba byc naprawdę żalosnym.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Stycznia 28, 2013, 12:46:22 »
    Ale wam sie nudzi :D Zobaczcie nazwe tematu, pytanie skierowane jest do administracji turnieju.

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Stycznia 28, 2013, 12:55:15 »
    Ale wam sie nudzi :D Zobaczcie nazwe tematu, pytanie skierowane jest do administracji turnieju.
    Ja tam nie widze konkretnego pytania. w dodatku ciagle atakujesz innych, a to ze turniej zle zorganizowany, a to ze ktos WH używa. Naucz sie przegrywać

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 28, 2013, 13:31:47 wysłana przez Strygwyr »

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Stycznia 28, 2013, 14:14:44 »
    Źle interpretujesz moje wypowiedzi na naszym klanowym forum. :) Tak samo widzę nie rozumiesz sarkazmów.

A co się tyczy samego turnieju to tak uważam, że jest to powoli zaniedbywane. Początek był bardzo dobry, ale kurz opadł i administracja zrobiła sobie, że tak powiem za dużo wolnego. Przegrywać potrafię, nie jest to żadna mi nieznana umiejętność, tylko wolę przegrać uczciwie - jeśli wiesz o co mi chodzi. Dyskusja jest zbędna i nie prowadzi do niczego, z chęcią bym zobaczył jaki burdel zrobiłoby ŻeliWO jakby przegrało np. z nami. Bo dla nas Waszego ego byłoby to straszny cios. I nie zaprzeczaj :)

Dziękuję WSC za mecz, "petycję" odwołuję, Natiw już nie jest tym co kiedyś. Czekam na MB2, może coś się zmieni.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za mecz, pozdrawiam wszystkich napinaczy. Ciao !

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Stycznia 28, 2013, 14:24:36 »
    z chęcią bym zobaczył jaki burdel zrobiłoby ŻeliWO jakby przegrało np. z nami. Bo dla nas Waszego ego byłoby to straszny cios. I nie zaprzeczaj :)

Not gonna happen, nawet z wallhackiem nie dałes rady

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Stycznia 28, 2013, 14:28:34 »
    Mecz został potwierdzony, wziąłem pod uwagę opinie obu stron i sprawdziłem to wszystko na ile byłem w stanie. A więc temat uważam już dawno za zamknięty. Co do dyskusji tutaj się toczącej.. tym razem przymknę na to oko, ale jak Aharo pisał to jest temat do pytań do nas, a nie do dyskusji. Następny taki spam nie będzie tolerowany.

kurz opadł i administracja zrobiła sobie, że tak powiem za dużo wolnego

No niestety muszę się tutaj zgodzić, przerwa świąteczna oraz niedopracowany format turnieju zrobił swoje. Niestety turniej się ciągnie i jest za mało dynamiczny, danie klanom aż całego tygodnia na mecze było złym pomysłem. Trzeba jednak iść dalej. No cóż, niech będzie tą przestrogą dla innych aby nie wydłużać sztucznie turnieju. Na tą chwile turniej toczy się dalej, a przed nami faza finałowa, która toczy się innymi oryginalnymi na tle dotychczasowych zasadami - będzie jeszcze ciekawie.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Lutego 03, 2013, 09:46:46 »
    Słyszałem, że stan serwerów jest tragiczny. Co na to drużyny grające ostatni mecz? Da się grać? Czy szukać alternatywnego serwera?

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #131 dnia: Lutego 03, 2013, 11:03:32 »
    Juz dawno bylo mowione, ze mozecie uzyc serwera Tawerny...

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #132 dnia: Lutego 03, 2013, 11:19:47 »
    Słyszałem, że stan serwerów jest tragiczny. Co na to drużyny grające ostatni mecz? Da się grać? Czy szukać alternatywnego serwera?

Gra była tragiczna(mecz KoH vs Cow), w sumie ja miałem pokaz slajdów, widzę przeciwnika przed sobą i padam :) Ale w sumie druga strona miała podobne warunki, więc nie ma co narzekać na porażkę :p Widać to też po pingach, wszyscy mieli po 70/80 pingu, a rekordziści grali na 100/160
    Jednak na ćwierćfinały przydałby się jakiś serwer, który nie laguje
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #133 dnia: Lutego 03, 2013, 13:24:09 »
    Będzie nowy serwer.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Lutego 03, 2013, 13:44:55 »
    Będzie nowy serwer.

Trochę późno. :P

Ale Jurdas ma rację niefajne to było, ale chyba obie strony miały owe problemy.