Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZT] Zakon Templariuszy  (Przeczytany 16219 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native][ZT] Zakon Templariuszy
    « Odpowiedź #60 dnia: Marca 26, 2013, 21:23:20 »
    Dobra, żarty się skończyły. Jeżeli jeszcze raz ktoś napisze jakiś niepotrzebny post, temat zostanie zamknięty i wysłany do kosza w celu oczyszczenia. I każdy kto tutaj prowadzi wojenki zostanie nagrodzony.

Aha, jeszcze jedno. Shakyor, z tym postem zostajesz oficjalnie banitą na Tawernie i każde twoje multikonto zostaje zbanowane.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #61 dnia: Marca 26, 2013, 23:09:04 »
    ZT- jak stoicie z czasem w czwartek? Może mielibyście wtedy czas? Żeby nie było dalszego spamu, proszę o odpowiedź na PW lub na naszym forum.
    Czemu piszę tu? Żeby od razu uświadomić hejterom, że nie oni sprowokowali mecz: Minotal potwierdzi, iż po niedokończonym treningu mieliśmy w bliższym czasie zagrać officiala.
    Czekam na odpowiedź, a innych proszę o nie komentowanie tutaj, bo się śmietnik zrobi.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Stefan_ZT

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Marca 28, 2013, 11:30:54 »
    Od siebie powiem tyle LIDER ZT to idiota daje bany bez  powodu 2 skład nie gra bo ma ich za słabych  a sam swoich  zabija i mówi ,, ciach LAGA MIAŁEM'' udaje że walczy jak boss a walczy jak by miał ciach w gaciach  .BEZ JAJ ZT TO OSTATNI KLAN NA ZIEMI KTÓRY BYM POLECIŁ ... lecz sie gościu na nogi bo na rozum już za późno.
    Sry za błędy ale szybko pisałem :D

Naucz się pisać bez używania wulgaryzmów w dużej ilości. Słowne upomnienie, potem dostaniesz pkt.
    10pkt za nadużywanie wulgaryzmów i ogólne kaleczenie języka polskiego. /// Rome
    « Ostatnia zmiana: Marca 28, 2013, 11:45:32 wysłana przez Rome »

Offline Widmosek

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #63 dnia: Marca 28, 2013, 11:38:08 »
    Popieram Stefana , minotal daje bany na ts z powodu ( albo bez ) np : ( Teamkill na bitwie , wyrażenie swojego zdania na forum , daje bany za trolowanie jak siedzisz na innym kanale , albo tak sobie dla rozrywki )
    Odradzam ZT , najlepiej spróbować w UP albo Iron , bo oni są ogarnięci .

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #64 dnia: Marca 28, 2013, 12:20:05 »
    O to nowość, Minotal ogarnij się bo ten klan następnego miesiąca nie przeżyje jak nawet twoi kochani wojownicy cie hejtują.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dragomir_KrP

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Polski Patriota
    « Odpowiedź #65 dnia: Marca 28, 2013, 12:56:22 »
    Kurcze, a może panowie hejterzy skoro macie takie problemy to normalnie z nim pogadacie a nie tu bzdety piszecie, głupoty i inne takie. Oczy łzawią od czytania tych bredni które wypisujecie o Minotalu. Prawda, może jest trochę za bardzo nerwowy, jednakże da się z nim prowadzić inteligentną rozmowę, czego jak widzę niektórzy nie umieją i tylko spamują tutaj. Nie lubię tego forum, rzadko tu wchodzę, ale jak zawieram jakieś sojusze, to się za kumplami wstawiam. Powiem wam tak: Wsadźcie sobie w rzyć wasze obelgi, idźcie siądźcie sobie na klopie i wypróżnijcie je. Hejtowanie Minotala jest bez sensu bo go i tak to nie rusza. To moje zdanie. Pozdrawiam zacną administrację i moderatorów, że w miarę możliwości tępią hejterów i inne plugastwo.

Dragomir z Aldorii.
    Dragomir~Reyndar~of~Aldoria [Native]
    Tazaru_Darashi [cRPG]
    Zbigniew_Ustrykov [The Deluge]

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #66 dnia: Marca 28, 2013, 13:10:38 »
    Czasami nadchodzi chwila w życiu lidera klanu że sięga do spodni by zagrać na jednorękim bandycie i po całym tym zdarzeniu odbija mu z podniecenia ...

Tak czy siak powodzenia w dalszej działalności i przyszłych meczach :D

Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    « Odpowiedź #67 dnia: Marca 28, 2013, 13:59:18 »
    Powiem tak Stefan , widmo , Ganczo.
    DZIĘKUJE ZA TE KOMPLEMENTY O MNIE.
    Nie wiem do czego dążycie i dziwie się że nie dostajecie bana za przekleństwa i ciągłe hejtowanie innych.
    Może załóżcie sobie temat pod nazwą Plotki o liderach klanów.
    A skończcie te hejtowanie o innych bo nic o nich nie wiecie tylko wypowiadacie się by ich sprowokować albo nabić kilka postów.
    Jak macie coś do mnie piszcie na steam albo pogadajcie zemną na TS. A nie zaśmiecacie Tematy klanów bezsensownymi wypowiedziami o nich.
    Liczba postów przeniesiona na konto: Vizioner.

Offline mścisław

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #68 dnia: Marca 28, 2013, 17:15:54 »
    Troszkę zbyt nerwowy to mało powiedziane, na sparze z Iron zbanował gracza Ironów za to, że coś napisał na chacie(co raczej pośrednio go dotykało i nieznacznie). Jeżeli gramy trening to takiego czegoś się nie robi, bo on też trenuje

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    « Odpowiedź #69 dnia: Marca 30, 2013, 19:40:57 »
    Dzisiaj został odwołany nasz sparing oficjalny z UP, ponieważ z obu stron zabrakło ludzi na spara.
    Sparing oficjalny z UP został przełożony na 6 kwietnia na sobotę na godzinę 20, na serwerze UP, sędzią będzie Resid.
    Liczba postów przeniesiona na konto: Vizioner.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #70 dnia: Marca 30, 2013, 22:38:34 »
    Oj dziwne...
    Na ss´ach UP widał było wyraźnie, że obydwie strony miały ludzi na CW (nie oficjalnego spara...bo spar to trening ;o )
    Boshe...

Offline Dragomir_KrP

• Użytkownik
    • Polski Patriota
    « Odpowiedź #71 dnia: Marca 30, 2013, 22:45:59 »
    5 ludzi po stronie ZT, to niby jest skład?, Zabawny jesteś, może zanim coś napiszesz, zastanowisz się czy mówisz sensownie. Wg mnie oficjal 5 v 5 to nie mecz. Poza tym widać, że przeważa drugi skład.
    Tazaru_Darashi [cRPG]

Offline Dragomir_KrP

• Użytkownik
    • Polski Patriota
    « Odpowiedź #72 dnia: Marca 30, 2013, 23:15:06 »
    Dobrze, Minotal oficjalnie chciałby "pożegnać" tawernę, a ponieważ był pewien iż moderator nie dopuści jego posta, poprosił bym przekazał te słowa:

Minotal: Powiem wam tak POLSKA SCENA WARBANDA TO GÓWNO, przez takich kłamców jak niektórzy z was i pojebanych dzieci neo.
    KURWA MAM W DUPIE WASZĄ OPINIE O MNIE I  MOIM KLANIE, ale nie obrażajcie moich ludzi bo ich nie znacie.
    I co że dostane bana jebać tą tawernę. Większość z was ma to samo zdanie co ja ale boi się przyznać do tego, bo dostanie bana albo straci reputacje u troli.                   A i UP to kłamcy i trole ostatnio weszli do nas na ts na czele był Hawks i podawali się za randomów którzy chcą dołączyć i że są nie pełnosprawni, ale ich przyjąłem. Mówili ze byli w PK ale odeszli bo się z nich śmiali, zapytałem się Resida czy byli a on że nie, wchodzę na ts UP i co słyszę ale nabraliśmy ZT, jakie z nich debile.
    Up podawali się za:
    Bob: był to Hawks
    TP_Paweł: nie wiem kto to był
    Świniak: był to koninsiu
    Minotal: Oto jeden z dowodów:
    dy nie zdradzaj nikomu swojego hasła.
    30 March 2013
    Minotal: cześć
    |UP|Piernik_the_Grey|: Cześć
    |UP|Piernik_the_Grey|: nie gramy dziś
    Minotal: czemu?
    Minotal: to nie gramy przekładamy na za tydzień
    Minotal: możesz na ts
    Minotal: ale bo podaj ip do swoje ip

Cóż, osobiście zawiodłem się, iż skończył swój pobyt tutaj takimi niemiłymi słowami, jednakże każdy człowiek ma granicę nerwów,  a jego została przekroczona. Nie popieram wulgarnego załatwienia sprawy, ale jak poprosił, to zrobiłem to dla niego. Tak o to Wielki Mistrz Zakonu Templariuszy Minotal, opuszcza sławną Tawernę "Four Ways". Pozdrawiam zacną administrację, i uczciwych (czyli nie wszystkich) użytkowników tawerny,
    Dragomir Aldoryjski.
    Tazaru_Darashi [cRPG]

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #73 dnia: Marca 30, 2013, 23:21:53 »
    Aż smutno się zrobiło ileż to ludzi już w ten sposób opuszcza Warbanda i tawernę. Ale trochę racji ma. Większość polskich graczy to w tej chwili kłamcy i trolle. Być może dla tego, że aż tylu odeszło a zjawiło się aż tylu nowych... Samemu nieraz mnie trollowano i wyśmiewano. Ale, że należę do grupy wyjątkowo mało nerwowych ludzi to jakoś przetrwałem mentalnie :P
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Dragomir_KrP

• Użytkownik
    • Polski Patriota
    « Odpowiedź #74 dnia: Marca 30, 2013, 23:31:20 »
    Ja również byłem troszkę ośmieszany, ale w małym stopniu. Z resztą ja jestem spokojnym człowiekiem mało kto mnie potrafi zdenerwować, bym się wściekł. To prawda, że na scenie jest coraz więcej nowych. Głównie dzieci i większości źle wychowanych. Nie chcę nikogo obrażać, ale stwierdzam fakt :D A i Kamillo tam nie jest napisane, że Minotal opuszcza WB :)
    Tazaru_Darashi [cRPG]