Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZT] Zakon Templariuszy  (Przeczytany 16222 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    Odp: [Native][ZT] Zakon Templariuszy
    « Odpowiedź #45 dnia: Marca 25, 2013, 16:00:08 »
    Brawo za inteligencje ten sparing o tym co napisałeś był chyba już miesiąc temu:)
    Liczba postów przeniesiona na konto: Vizioner.

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 25, 2013, 19:56:14 »
    W ostatnim czasie rozegraliśmy sparingi treningowe z Pch , Iron i WD szkoda że Pch nas oskarża o chety bo jak wygramy to już mamy chety.
    Jak to inni mówią jesteśmy za słabi żeby z kimś wygrać na scenie Nativa.

Emm. Po pierwsze - nikogo nie oskarżaliśmy o "chety". To były przyjazne przemyślenia na temat tego sparingu. Według doniesień mojego Generała strzelaliście przez ściany. No ale mniejsza o to. Swoją drogą po co pisać dokładny wynik meczów treningowych lub wystawiać walkowery na sparingach?
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #47 dnia: Marca 25, 2013, 22:56:29 »
    Wg. Damiana? Ostatnio na publicu stwierdził, że kampienie na balkonach na NT to taktyka, tak więc proponuję zmienić generała :D

Poza tym to raczej nie możliwe, że strzelali przez ściany, prędzej masowo w ściany, a to oznacza jedno...
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #48 dnia: Marca 26, 2013, 08:08:52 »
    Czyli Damian, autoblocker i wallhacker twierdzi że inni cheatują gg

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #49 dnia: Marca 26, 2013, 12:06:32 »
    Czyli Damian, autoblocker i wallhacker twierdzi że inni cheatują gg
    Mniej więcej. Ja nic nie stwierdzam, bo na samym sparingu mnie nie było. Ale proszę nie oczerniać mojego klanu o jakieś bezsensowne bzdety, bo to zawsze rodzi problemy a niczego nie rozwiązuje. Jeszcze raz dla podsumowania - PCH nikogo nie oskarżało.
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #50 dnia: Marca 26, 2013, 13:57:23 »
    ZT zagrajcie mecz z LoR, albo UP - pośmiejemy się
    Gralismy treningowy i wynik był pozytywny także Minotal nie podejmie LoRu o UP już nie wspominając...

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Svengax

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Marca 26, 2013, 14:32:30 »
    Powodzenia

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 26, 2013, 14:55:26 »
    Gralismy treningowy i wynik był pozytywny także Minotal nie podejmie LoRu o UP już nie wspominając...
    Z tego co wiem to ZT i UP mają officiala w Piątek.

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Marca 26, 2013, 17:47:49 »
    Powiem wam tyle proszę nie spamować, pogadajcie sobie na ts albo po piszcie na Steam.
    Tak z Up gramy w tą sobotę o 20 oficjala ,a Ganczo sam wiesz że moi wyszli z meczu z wami bo to były jakieś jajca. A jak chcesz to możemy zwami zagrać oficjala i wtedy zobaczmy kto się będzie śmiał ostatni.
    « Ostatnia zmiana: Marca 26, 2013, 18:22:25 wysłana przez tomekq13 »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #54 dnia: Marca 26, 2013, 19:26:36 »
    Powiem wam tyle proszę nie spamować, pogadajcie sobie na ts albo po piszcie na Steam.
    Tak z Up gramy w tą sobotę o 20 oficjala ,a Ganczo sam wiesz że moi wyszli z meczu z wami bo to były jakieś jajca. A jak chcesz to możemy zwami zagrać oficjala i wtedy zobaczmy kto się będzie śmiał ostatni.
    Smial to ja sie bede z twojej ortografii przez reszte zycia :D a powychodzili bo same perfekty nam wchodzily i zaczeli plakac takze stfu ^^

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #55 dnia: Marca 26, 2013, 19:54:38 »
    Co jak co, ale ja popieram zdanie Tomka. Pamiętam, jak grałem z Wami - UP. Pisanie tekstu " no live " w połowie rundy, zmienianie trybu na inny niż bitwa i jeszcze glitchowanie... Nie wspomnę o najemnikach, z których często korzystacie, a szczerze mówiąc - byłem kiedyś jednym z nich...

Smial to ja sie bede z twojej ortografii przez reszte zycia :D a powychodzili bo same perfekty nam wchodzily i zaczeli plakac takze stfu ^^

Gadasz, gadasz i obrażasz, a sam nie jesteś lepszy. Nie używasz polskich znaków a z Twojego zdania zbyt wiele nie mogę wywnioskować. Poza tym, hejcisz niemalże każdy mniejszy klan, a sam wybitnym graczem nie jesteś...

Powodzenia dla ZT.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Hawks

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #56 dnia: Marca 26, 2013, 20:10:48 »
    Co Ty shakor chrzanisz ? Ty masz coś chyba z głową prawda ? Nigdy nie mieliśmy żadnego najemnika, ale chciało kilku graczy dojść pod fejkami np
    " Kawaler" nie podam jego prawdziwego nicku, ponieważ nie chcę być na tyle chamski, ale wyobraź sobie, że jest od Ciebie 100 razy lepszy i mimo wysokiego skilla nie zgodziliśmy się na jego propozycje, a co do meczu SP vs UP, który odbył się 3 miesiące temu i skład, który rozgrywał tamten mecz nie może się równać z naszym obecnym, a co do zmian na inny tryb gry, to była tylko jedna zmiana na drugim respie, bo w przeciwieństwie do Ciebie Ja nie korzystam z baseniku i załatwiam wszelakie potrzeby w łaźience, a skoro już wróciliśmy do tematu naszego meczu [sorry za spam], to kiedy zagramy rewanż i czy odbędzie się on na takiej zasadzie jak ostatnio czyli " albo gramy za 10 minut albo nie gramy wgl, wybieraj".

P.S

Wgl jak Ty śmiesz kłamać, że byłeś najemnikiem UP? Ty i najemnik UP hah dobre. Nie próbuj więcej ośmieszać kogoś bo skończysz tak jak zawsze.

Minotal powodzenia w Sobote ;)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #57 dnia: Marca 26, 2013, 20:13:32 »
    Kawaler to Trebron, bo on szuka dobrych klanów w Polsce aktualnie i zainteresował się właśnie wami.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Marca 26, 2013, 20:30:22 »
    Dzięki za powodzenia i nawzajem.
    Kurna skończcie ten spam w moim temacie klanowym bo administrator przyjdzie i go zamknie, u mówcie się w kawiarence i sobie porozmawiajcie spokojnie
    Jak byś widział deun z UP gramy już oficjala w tą sobotę, z lor możemy zagrać też oficjala bo widzę że ganczo bardzo pragnie dostać.
    Ganczo nie pisz że moi płakali że niby zwami przegrywali. Bo wyszli bo ty najbardziej przezywałeś mnie jak mnie nie było i na ten server wchodził sobie osoby jakie chciały.
    Powiem ci tak jak nie masz nic lepszego do roboty tylko wyzywanie innych pójdź się uczyć bo po gimnazjum jak tam już doszedłeś nie znajdziesz pracy.
    A i jeszcze nie czepiaj się mojego życia prywatnego bo mnie nie znasz.

Offline Szarmancki Salvatore

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #59 dnia: Marca 26, 2013, 21:02:11 »

Żenada...

Ja rozumiem, że są osoby które chcą zaistnieć na scenie Warbanda, mieć klany, rozwijać się etc, no ale żeby tworzyć taki żałosny klan? Za grosz kultury na serwerach, skilla nikt z Was nie posiada no i żadnego meczu nie umiecie wygrać. Polecam Wam , i to jest dobra rada - zamknijcie klan i zapomnijcie o Waszej egzystencji na WB, gdybyście chociaż umieli dobrze się zgrać, ale kiedyś wbiłem do Was na ts3 - większość głosów to podstawówka, a lider zdesperowany gimnazjalista krzyczący na armie baranów. Zastanówcie się nad moimi słowami, czy nie lepiej wesprzeć jakiś dobry, ważny klan, a nie tworzyć kolejny żałosny? Nawet wspomóżćie takie średniaki, jak PK , UP , SP czy Rome... ( które chociaż potrafią być aktywne, zebrać skład, rozbudować wszystko etc )...

Ale mimo wszystko, może jeszcze jakoś będzie istnieć, chociaż nie wróże Wam akceptacji na scenie jak i dobrego zgrania/grania .
    Modyfikuj wiadomość