Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warhammer mod  (Przeczytany 3750 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ferun

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Warhammer mod
    « dnia: Września 28, 2008, 18:50:57 »

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Warhammer mod
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 28, 2008, 21:04:01 »
    Pozwolę sobie ze zacytuje
    Release Date
    When it's done. (Unknown)

oraz

Release date: unknown – not until after the release of M&B 1.0.  I still have a ton of work to do.
    I’ve been talking about a full conversion, but I can’t pull that off unless I get a lot of help and this is as close as I will be able to get.
    « Ostatnia zmiana: Września 28, 2008, 21:05:50 wysłana przez Gedus »

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 28, 2008, 21:22:51 »
    Zbyt dużo sarkazmu i negatywnych fluidów powyżej.

Pozwolę sobie przełożyć, bo nie wiemy czy aby Ferun rozumie po angielsku Panie Kolego, otóż :

MOD nie został zakończony, a co za tym idzie nigdzie go na razie nie możesz dostać.
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 28, 2008, 21:40:42 »
    Żadnego sarkazmu nie widzę z mojej strony :P po prostu chciałem aby twórca wątku następnym razem przeczytał pierwsze strony tematu :P

Edit:
    chociaż może zabrzmiało to nieco agresywnie xD

Offline Ferun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 29, 2008, 08:21:39 »
    rzeczywiście słabo znam angielski. Pierwsze zdanie jest dla mnie w miare zrozumiale i domysliłem sie co w swoim pierwszym liście na tamtym forum autor napisał ale watek tam jak by kolega Gedus zuwazył ma 148 stron. Przegryzienie sie przez taki tekst wypełniony achami i echami i innymi bzdurami przy slabej znajomosci angielskiego jest dośc uciażliwe?

Dziękuje za odpowiedz.

Jeśli moderator uważa za stosowne proszę usunac wątek.

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 30, 2008, 03:41:50 »
    Gdybyś był nadal zainteresowany to mam tu 2 szybkie bitwy z tego moda wystawione przez jego twórców. Można przetestować, zawsze coś. Ni ręczę, bo sam nie ściągałem.

Znajdź sobie na liście 2 Quick Battle scenes for testing purpose z podpisem This is for the WH 40k Mod. Only to those who like warhammer.

« Ostatnia zmiana: Września 30, 2008, 03:44:39 wysłana przez Arathorn »

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline Ferun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 30, 2008, 15:23:54 »
    Gdybyś był nadal zainteresowany to mam tu 2 szybkie bitwy z tego moda wystawione przez jego twórców. Można przetestować, zawsze coś. Ni ręczę, bo sam nie ściągałem.

Znajdź sobie na liście 2 Quick Battle scenes for testing purpose z podpisem This is for the WH 40k Mod. Only to those who like warhammer.

Jak odpalic to cudo?

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 30, 2008, 18:59:00 »

Z tego co widzę to to są quickbattles ale z wh 40k, a to jest topic o zwykłym wh? :)
    Jak odpalic to cudo?
    musisz sobie to wkleić do Mount&Blade\Modules\Native\SceneObj (najlepiej zrobić sobie wcześniej kopie poprzednich plików. Później odpalasz quick battle i grasz. Zastanawiam się jednak czy to nie wymaga alpha/bety moda wh 40k (bronie pancerze) która się tam kiedyś wcześniej pojawiła.

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 30, 2008, 21:12:52 »
    Dochodzę do wniosku, że na tym szanownym forum wszystko muszę dosłownie tłumaczyć i zapinać wypowiedź na ostatni guzik.

Offline ciszex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 09, 2009, 20:27:43 »
    pracuje ktos moze, albo ma w planach stworzenie mod, który przenosiłby gre w swiat warhammera, ale tego normalnego warhammera?, kutowego rpg'a (nie 40k),
    w którego pwnie nie jeden z nas grał, korzystajac tylko z własnej wyobrazni, ksiag i kości, a nie kompa
    http://www.warhammer.gildia.pl/
    ten swiat idealnie nadaje sie do przeniesinia w ralnia mount blade,
    a w ksiazkach mozna znalesc dokładne mapy, opisy i rysunki lokacji, gotowych bohaterów niezaleznych, jednostki, bestiariusz, zbrojownie no i przede wszystkim przygody, fabułe gry

myslał moze ktos z was nad tym? dobry pomysł? w warhamera napewno graliscie

pozdrawiam,
    jestem tu nowy jak cos o przpraszam za zasmiecanie forum

Offline mamg123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 11, 2009, 22:16:57 »
    Dał by ktoś bezpośredniego linka do moda o którym muwił Arathorn .