Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: problem ze znalezieniem mehmeta gereja  (Przeczytany 1432 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kistof

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    problem ze znalezieniem mehmeta gereja
    « dnia: Listopada 17, 2012, 17:42:50 »
    Witam, mam wielki problem ze znalezieniem mehmeta gereja, nie wiem gdzie on może być. Zwolniłem się od przysięgi, pytam w karczmach podróżników, ci mogą mi odpowiedzieć na to gdzie są uzurpatorzy ze szwecji, polski i rosji, a gereja nie ma. Przejeździłem większość karczm i nic. Co mam robić?
    ps. stłumiłem już całkowicie powstanie zaporoskie, czy to może mieć związek z zaburzeniem fabuły gry? Czy muszę zaczynać od nowa?

Offline grywacz

• Użytkownik
    Odp: problem ze znalezieniem mehmeta gereja
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 17, 2012, 18:24:00 »
    Moze jestem trochę niekumaty, ale czegoś nie rozumiem... Jaką wybrałeś fabułę?
    « Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2012, 18:37:50 wysłana przez grywacz »

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 17, 2012, 23:25:47 »
    Na jakim dysku masz zapisane OiM? Jeśli masz na dysku D, to po pierwsze, zmieniamy napęd na dysk C (ostatnio zauważyłem, że w grach na dysku D występuje więcej crashów i bugów niż zapisanych na C... rzekłbym, że tylko  kilka  razy w życiu wystąpiły drobne crashe) a potem zrób re-instal.
    Lub, jeśli masz na dysku C, to re-instal. ;)
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline kistof

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 18, 2012, 10:53:08 »
    Fabułe? No służba Rzeczpospolitej. Grę mam zainstalowaną do dysku E, spróbuję zrobić reinstal, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeżeli nic to się załamię, mam mnóstwo lenn o bezpiecznej pozycji, prawie wszystkie najlepsze przedmioty na zamówienie :(

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 18, 2012, 12:35:57 »
    Serio do działania gry ma znaczenie na jakiej jest partycji? No coś mi się nie wydaje...

kistof <- nie wiem czy na OiM działają też takie cheaty jak w M&B(w konfiguracji się włącza), mógłbyś sobie ułatwić szukanie teleportując się [ctrl]+lpm na mapie

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 18, 2012, 16:38:09 »
    Serio do działania gry ma znaczenie na jakiej jest partycji? No coś mi się nie wydaje...
    Tak, niektóre gry pójdą na innych dyskach niż systemowych (domyślnie jest to dysk C) a niektóre nawet się nie odpalą. Te zaś co się odpalą będą bardziej narażone na wszelkie błędy, crashe itd. (np. M&B).
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.