Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z M&B na windows7.  (Przeczytany 1789 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z M&B na windows7.
    « dnia: Listopada 12, 2012, 00:19:43 »
    Witam ,  ostatnio naszła mnie ochota aby pograć sobie w M&B i niestety mam problem z grą . Podczas bitwy często mnie wywala do pulpitu  i wyskakuje komunikat że program przestał działać  . Mam windows 7  i myślę że to jest przyczyna .  Gram na wersji 1.010  z ekstra klasyki . Pozdrawiam .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Problem z M&B na windows7.
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 12, 2012, 11:41:18 »
    W7 jest nieco problematyczny jeśli chodzi o stary M&B, i niewiele da się zrobić, tzn. nie wiem czy np. reinstalacja Visual C++ coś pomaga jak przy WB... Rozumiem, że zmniejszyłeś juz np. jakość tekstur, itp.?
    Może to pomoże: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,72532.0.html
    poczytaj też to(choć to tyczy się TLD, ale na szybko to znalazłem i wygląda dobrze): http://mbx.streetofeyes.com/index.php?topic=2503.0

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z M&B na windows7.
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 12, 2012, 16:31:34 »
    Niestety  nic z tego nie pomaga  ,  zostaje mi Warband  i Dziki pola  .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze