Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kampanie  (Przeczytany 1663 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DenonLBN

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Kampanie
    « dnia: Listopada 10, 2012, 14:18:41 »
    Możecie podać końce i jak zacząć kampanie poszczególnych narodów ( jak zostać królem ) mam dzikie pola

edit: Jak mogę werbować np nie tylko kosynierów w polskich wioskach bo ich nie da się jakoś awansować a boty mają husarzy itp. Jak mieć husarię i inne jednostki . Wiem że można brać z jeńców ale to trochę długotrwałe

edit2: można odpowiedzieć na oba pytania? nie chciałem spamować wątkami więc dałem zapytanie tu jeszcze
    « Ostatnia zmiana: Listopada 11, 2012, 11:38:59 wysłana przez HUtH »

Offline Sas

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Nothing is true,everything is permitted
    Odp: Kampanie
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 10, 2012, 22:58:58 »
    1.Edytuj posty,multiposting jest karany
    2.Żeby móc rekrutować inne jednostki,to musisz należeć do jednej z frakcji,a wtedy jednostki rekrutuje się w miastach (w RP u kasztelana,u innych chyba też,ale nie pamiętam dokładnie),przy czym jednostki typu husaria,pancerni są zwykle dostępne około 100 dnia.Natomiast jeżeli sam masz miasto,to u włodarza rozbuduj poszczególne budynki i wynajmij płatnerzy,zbrojmistrzów,kapitanów etc.
    sas