Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wyniki ankiety - 'Pomóż nam udoskonalać serwis'  (Przeczytany 1989 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Wyniki ankiety - 'Pomóż nam udoskonalać serwis'
    « dnia: Listopada 06, 2012, 00:22:41 »
    Hej,
    nadszedł czas, aby udostępnić wyniki ankiety. Ale zanim do tego dojdę, krótka informacja odnośnie moich wniosków i planów po przeanalizowaniu wyników, które przedstawię w kilku punktach:
    • Stworzony zostanie nowy serwis, bardziej nastawiony na treść i jej prezentacje. Łatwiejszy w odbiorze, nowoczesny i ze specjalną wersją mobilną
    • Postaramy się umieszczać więcej informacji ze świata mb i naszej sceny
    • Powstanie na stronie sekcja klanów do któej każdy będzie mogł sie dopisać i ja zarządzać (cos na wzor caladria realms or smth)
    • Być może komentarze na stronie zostaną zintegrowane z profilem forumowym użytkownika
    • Powstanie na stronie i forum dzial poświęcony MB2
    • Na forum zostanie wdrożony nowy system ostrzezen
    • Powstaną symboliczne gadżety scenowe
    • Wiecej newsow z gier powiazanych z MB
    • I mam nadzieje, że wiecej chetnych do pomocy...
    Nowy serwis powstaje juz od kilku miesięcy, ale poki co nikt nie wie jak wyglada :) Małą zajawke/wycinek możecie zobaczyc tu: https://dl.dropbox.com/u/82103007/new.jpg

A co do samych wynikow ankiety, to prezentują się one następująco:

1 . Co chciałbyś zmienić w naszym serwisie?
    (click to show/hide)

2 . Czy jesteś zadowolony z obcenego wyglądu strony / forum
    (click to show/hide)

3 . Czy chcesz, abyśmy dodawali informacje o grach podobnych do mb (jak np. Chivalry Medieval Warfare) *
    (click to show/hide)

4 . Masz jakieś propozycje zmian? Podziel się nimi z nami. *
    Tu odpowiedzi bylo tak duzo i do tego podzielonych na strony, ze nie chcialo mi sie wszystkich screenowac;P Wrzuce jedna strone tych uwag
    (click to show/hide)

5 . Czy przeszkadzają Ci reklamy na stronie i forum? *
    (click to show/hide)

6 . Czy odpowiada Ci klimat panujący na naszym forum? *

7 . Jeżeli są jakieś funkcjonalności, których brakuje Ci na stronie/forum, to napisz o tym. Postaramy się je dodać w przyszłości.
    (click to show/hide)

Dziękuje 122 osobom, które poświeciły chwilkę na wypełnienie ankiety. Jak widzicie powyzej czesc uwag mamy zamiar wziac po uwag przy kolejnej wersji strony, cześć juz teraz będziemy chcieli wcielić w zycie.

Tak wiec, bądźcie z nami.. :)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122