Masz rację, aczkolwiek uważam iż jest to nieco inny wymiar niż oczerniane nas na forum za próbę ustlenia zasad. Poza tym:
1 To nie mój pułk, ja dowodzę 3pp
2 Zauważ, że nie tylko Vk tak się odzywało ponieważ przegraliście szarżując w 15 na 5 skirmiszerów i resztki arty, które wybiły Was ramrodami. Byliśmy wtedy pod wpływem emocji, spowodowanymi przegraną przez Was rundą
3 To, jak nieraz się Legia odywała w stosunku do nas również podczas bitew, pozostawiam Waszemu sumieniu.
4 Jedyną obraźliwą treść widzę w poście Zahariego, jest to 1 osoba, u Was jest więcej takich [ja odnoszę takie wrażenie]. Post Wardera ja na Waszym miejscu potraktowałbym z przymrużeniem oka, ostatecznie to była prawda.
Nie życzę sobie, abyś mnie pouczał ponieważ sam na tym forum demonstrujesz brak owej kultury, a sam mówisz żebym nad nią pracował. Widzę również że nie masz za grosz honoru oraz szacunku dla mojej osoby. Nie rozumiesz nawet zasad dyskusji, na mój post odpowiadając jednym i to słabym argumentem. Nie sądzę, abyś był osobą wartą jakiejkolwiek rozmowy z Tobą. Poza tym, sam przyznałeś że Legia popełniła błędy:
później wytykaj nam błędy.
Przemyśl to, i mam nadzieję że zrozumiesz błędy w swoim zachowaniu i postawie w stosunku do innych, pomijam, że pewnie jestem starszy od Ciebie, i inaczej niż Ty, pokazuję do Ciebie pewien szacunek.
Pozdrawiam i życzę powodzenia,
Pułkownik Czoło