Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: RaiderZ  (Przeczytany 1356 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    RaiderZ
    « dnia: Listopada 02, 2012, 16:42:35 »
    Chciałbym przedstawić ciekawą grę MMORPG. Gra ta nosi nazwę "RaiderZ". Gra jest jak na razie dostępna w Open Becie. Gram w RaiderZ  i stwierdzam, że jest bardzo dobrą i ciekawą grą. Jeżeli ktoś gra lub chciałby zagrać niech napisze do mnie na PW :) W tej chwili posiadamy własną gildię która dopiero się rozwija ale mamy nadzieję, że się rozwinie :P
    Na dole zamieszczam stronę oficjalną gry oraz krótki filmik który przedstawia RaiderZ.

Strona gry
    Filmik
    Screeny

W tej chwili w grze dostępnych jest 4 klasy postaci.
    -Obrońca 
    -Berserker
    -Kleryk
    -Elementalista
    Już niedługo zostaną dodane dwie zupełnie nowe klasy: Ranger oraz Assasin.

Gra jest w języku angielskim.

Serdecznie polecam RaiderZ :)

Offline ArcanusPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: RaiderZ
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 05, 2012, 09:48:57 »
    Też dostałem dostęp do bety ale nie mam sensu zakładać konta bo jak wyjdzie ta właściwa wersja, wszystkie konta sie wyzerują...

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: RaiderZ
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 05, 2012, 11:19:42 »
    Zamknięta beta już dawno się skończyła, teraz jest otwarta i kontom nic się nie stanie. Możesz spokojnie grać.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor